Canbazx
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
temiz kullandığın sürece 7 8 yıl rahat götürür fakat ilk 4 yıldan sonra kasmalar başlarpeki bu beni 5 yıl kadar götürebilir mi zaten fazla güncel oyun oynamıyorum
temiz kullandığın sürece 7 8 yıl rahat götürür fakat ilk 4 yıldan sonra kasmalar başlarpeki bu beni 5 yıl kadar götürebilir mi zaten fazla güncel oyun oynamıyorum
temiz kullandığın sürece 7 8 yıl rahat götürür fakat ilk 4 yıldan sonra kasmalar başlar
8 yıl sonra anca masaüstünde dolanır google'a falan girer oyun oynayamaz o PC'yle.temiz kullandığın sürece 7 8 yıl rahat götürür fakat ilk 4 yıldan sonra kasmalar başlar
ben 12 yıl gts 250 ve phenom x4 lü bir pc kullandım hep bakımını fln yaptım 10. yılında 40 50 fps gta v bile oynatıyordu8 yıl sonra anca masaüstünde dolanır google'a falan girer oyun oynayamaz o PC'yle.
Fakat 550 ile 10 yıl gidemez. Oyunlar çok değişti ve gelişti artık.ben 12 yıl gts 250 ve phenom x4 lü bir PC kullandım hep bakımını fln yaptım 10. yılında 40 50 fps gta v bile oynatıyordu
onun yerine 1050ti taksa götürebilir fiyatıda makülFakat 550 ile 10 yıl gidemez. Oyunlar çok değişti ve gelişti artık.