Gamegaraj slayer r9t 5060 ısı değerleri nasıl?

Reaksiyon skoru
15
bu videoda ürünün ısı değerlerini watt limiti olmadan göstermiş videonun ilerleyen kısımlarında watt limiti koyup ısıyı düşürüyor sizce ben nasıl yapmalıyım?

Performansa bir şey diyemem ama sıcaklıklar fazla 80 üstü sıcaklıklar fanı çok bağırtıyor
laptoplardaki fan sesi muhabbetini bilerek laptop aldım fakat ısı değerleri çokmu kötü anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@shankar1

@The Batman

laptoplardaki fan sesi muhabbetini bilerek laptop aldım fakat ısı değerleri çokmu kötü anlayamadım

@shankar1
Hocam laptoplar zaten o sıcaklıklara çok uzun süre dayanabilen cihazlar fakat içiniz rahat olsun istiyorsanız kaliteli bir termal macun sürün

@shankar1

@The Batman
işlemci gücünü düşürmen lazım ban laptop kullanırken yapıyordum ısınmasın diye ama düşürdükten sonra almaya ne gerek var
havalar zaten 40 derece saglam oyuncu bilgisayarı olsa bile ısınıyor
1751543277728.webp

Ekran kartına kıyasla işlemciniz çok güçlü. O nedenle gereksiz ısınmalara izin vermemek adına size şu ayarları kullanmanızı öneririm:
- SPL: 55w (Devamlı güç limiti, intel'deki PL1) Oyun gibi devamlı güç gerektiren zamanlarda sınırlanacağı limit.
- sPPT: 100w (Kısa süreli yaklaşık 28-60 saniyelik güç limiti, intel'deki PL2) Oyunlara girerken yapılan shader yüklemeleri gibi anlık güç ihtiyaçlarında yardımcı olur.
- fPPT: Max ( Çok kısa süreli ~1s'lik güç limiti) Bunun termale pek etkisi olmaz ama daha stabil çalışan sistem sunar.

Geri