yaşlı şenpanze
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
bu videoda ürünün ısı değerlerini watt limiti olmadan göstermiş videonun ilerleyen kısımlarında watt limiti koyup ısıyı düşürüyor sizce ben nasıl yapmalıyım?
Video nerde
Performansa bir şey diyemem ama sıcaklıklar fazla 80 üstü sıcaklıklar fanı çok bağırtıyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emir__8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
[/H4]
@GökTürkHan
laptoplardaki fan sesi muhabbetini bilerek laptop aldım fakat ısı değerleri çokmu kötü anlayamadımPerformansa bir şey diyemem ama sıcaklıklar fazla 80 üstü sıcaklıklar fanı çok bağırtıyor
Hocam laptoplar zaten o sıcaklıklara çok uzun süre dayanabilen cihazlar fakat içiniz rahat olsun istiyorsanız kaliteli bir termal macun sürünlaptoplardaki fan sesi muhabbetini bilerek laptop aldım fakat ısı değerleri çokmu kötü anlayamadım
@shankar1
işlemci gücünü düşürmen lazım ban laptop kullanırken yapıyordum ısınmasın diye ama düşürdükten sonra almaya ne gerek varlaptoplardaki fan sesi muhabbetini bilerek laptop aldım fakat ısı değerleri çokmu kötü anlayamadım
@shankar1
@The Batman
hocam videodaki ısı değerleri nasıl sizce problem yaratırmı?işlemci gücünü düşürmen lazım ban laptop kullanırken yapıyordum ısınmasın diye ama düşürdükten sonra almaya ne gerek var
havalar zaten 40 derece saglam oyuncu bilgisayarı olsa bile ısınıyor
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı 80 derece işlemci 90 derece laptop oldugu için kabul edilebilir ama çok sınırda bendeki ryzen 9800x3d bile suan 60-65 arası gidiyor 92 derece kabul edilir belki ama ne kadar saglıklı tartışılırhocam videodaki ısı değerleri nasıl sizce problem yaratırmı?