ramini neyim sonradan takıyolar uzak durun msi alınhocam eğer anlıyorsanız buna da bakabilir misiniz?
100 bin verip GameGaraj mı alacaksın cidden? Ne malzeme kalitesi iyi ne soğutması iyi o cihazın valla verilen paraya acırım. O paraları vereceğim diyorsan git MSİ Vector al Asus ROG al hem malzeme kalitesi hem soğutma olarak çok daha iyidir.bu ürünü 2tb ssd olarak değiştirmeyi düşünüyorum, 98.932,06₺ oluyor. Sizce değer mi?Game Garaj Slayer 5 9XL-5070Ti Intel Ultra 9 275HX RTX5070Ti 17" QHD+ FreeDos 240Hz Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer 5 9XL-5070Ti Intel Ultra 9 275HX RTX5070Ti 17" QHD+ FreeDos 240Hz Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
+ 10000100 bin verip GameGaraj mı alacaksın cidden? Ne malzeme kalitesi iyi ne soğutması iyi o cihazın valla verilen paraya acırım. O paraları vereceğim diyorsan git MSİ Vector al Asus ROG al hem malzeme kalitesi hem soğutma olarak çok daha iyidir.
bu modele mi baktım hatırlamıyorum fakat soğutma konusunda hepsi birbirine yakın hatta bitane msi serisi yanlış hatırlamıyorsam donanım arşivinin birtane videosunda 101 derece görmüştü100 bin verip GameGaraj mı alacaksın cidden? Ne malzeme kalitesi iyi ne soğutması iyi o cihazın valla verilen paraya acırım. O paraları vereceğim diyorsan git MSİ Vector al Asus ROG al hem malzeme kalitesi hem soğutma olarak çok daha iyidir.
Bu serilerde kaç derece olduğunun önemi yok zaten hepsi yaklaşık olarak termal limit seviyesinde çalışıyor, önemli olan termal limitte ne kadar performans verdiği.bu modele mi baktım hatırlamıyorum fakat soğutma konusunda hepsi birbirine yakın hatta bitane msi serisi yanlış hatırlamıyorsam donanım arşivinin birtane videosunda 101 derece görmüştü
Sen hiç sk hynix takılı gamegaraj monster gördün mü varsa yoksa crucial zart zurt. Ssd yine en ucuz p3 plus falan takıyolar.öyle bir şey var mı cidden hocam
r9tleri her yeri ayrı ısınıyor. atılan vectorü ya da rogu alınbende amd olarak düşünüyordum fakat arkadaşlarım laptopta intel al dediler, bende intele yanaştım ama geri amd tarafına dönmek istiyorum, fakat gamegaraj neden daha ucuz onu anlamadım hem msi kasa kullanıyor diye biliyorum soğutması da diğer markalarla neredeyse aynı. Sıkıntı olmazsa alırsam eğer ordan almayı düşünüyorum ucuz olduğu için. Başka marka olcaksa da 2tb ssd olmasını düşünüyorum çünkü 1tb bana yetmiyor. Önerdikleriniz r9 9955hx3d değil ve 1tb ssd sunuyor ayrıca özelleştirilemiyor.
96gb yi ben imkansız full kullanamam hocam çoğunlukla oyun oynuyorum. Bence ssd gen4 olsa bile hızı benim için gayet yeterlir9t3d modelinde gen5 ssd destekliyor ama içinde gen4 1tb veya 2tb ssd ile 32gb ram veya 64gb ram ile satılıyor dilerseniz crucial 32x2 48x2 ram 5600mhz takabilirsiniz yada 1 tane samsung 9100 pro veya crucial 705 ssd takabilirsiniz.
gen5 ve gen4 yuvalar mevcut ama ikisi aktifse ikisi gen4 oluyor birde ekranınız önemli pixel çıkarsa hemen değişim yapıyorlar.
Enter Tuşu Büyük Tercih Edilir Küçükleri Kullanışsızdır.