Neler Yeni

Gamegaraj Yetkilisi!!

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Gamegaraj yetkilisi varsa eğer forumda ve bu konuyu görürse bir ricam var ondan. Şu aquarius 5an modeline bir PSU özelleştirme ekleyin fsp falan koyun, farkı neyse versin insanlar. Herkes rahatlasın, gönül rahatlığıyla alsın sistemlerini. Ne aigoymuş arkadaş ben kesin almaya karar vermiştim sistemi ben bile şüpheye düştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegaraj yetkilisi varsa eğer forumda ve bu konuyu görürse bir ricam var ondan. Şu aquarius 5an modeline bir PSU özelleştirme ekleyin fsp falan koyun, farkı neyse versin insanlar. Herkes rahatlasın, gönül rahatlığıyla alsın sistemlerini. Ne aigoymuş arkadaş ben kesin almaya karar vermiştim sistemi ben bile şüpheye düştüm.
Aigo psu kötü anlamında demedim benim bilgim yok o konuyla ilgili, konuyu açma amacım da bunun tartışmasının olması değil..

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Forumda gamegaraj yetkilisi olduğunu zannetmiyorum, genelde bu tarz firmalar sikayetvar.com ya da DonanımHaberde olabiliyor.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum, bana güvenebilirsin tabi güvenmek istemezsen o ayrı konu psu güvenilir yani ne iyi ne kötü ortalama güvenilir bir markanın ürettiği psu içine kuşku düşecek ise PC hocasinin psu lar hakkında yaptığı videoları izle bu psu Lara bir site 80+ Bronze veya titanium ne kadar başarılı ise o kadar ibare veriyor bu psu da 80+ Bronze ibaresini başarılı bir şekilde almış.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum, bana güvenebilirsin tabi güvenmek istemezsen o ayrı konu PSU güvenilir yani ne iyi ne kötü ortalama güvenilir bir markanın ürettiği PSU içine kuşku düşecek ise PC hocasinin PSU lar hakkında yaptığı videoları izle bu PSU Lara bir site 80+ Bronze veya titanium ne kadar başarılı ise o kadar ibare veriyor bu PSU da 80+ Bronze ibaresini başarılı bir şekilde almış.
Teşekkür ederim kardeşim ama konuyu açma amacım bu değil, psu iyi veya kötü bu önemli değil oraya özelleştirme seçeneği koymak bu kadar zor olmamalı. Para vermek istemeyen aigo alır yok ben illa fsp istiyorum diyen biraz daha para verir onu alır bunu neden koymuyorlar ben onu sorguluyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Teşekkür ederim kardeşim ama konuyu açma amacım bu değil, PSU iyi veya kötü bu önemli değil oraya özelleştirme seçeneği koymak bu kadar zor olmamalı. Para vermek istemeyen aigo alır yok ben illa fsp istiyorum diyen biraz daha para verir onu alır bunu neden koymuyorlar ben onu sorguluyorum.
Aynen aynen haklısın o konuda ama sistemden vazgeçme diye söyledim içinde şüphe kalmasın çünkü aynı sistem 300 400 TL daha pahalı farklı sitelerde.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Sabaha sistemi alacağım içime kurt düşürdünüz bak.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Neymiş efendim aigo çok kaliteliymiş hahahahahahahahahaha. Dayanaksız bir yorum. Hiçbir temeli yok, birisi bunu temellendirirse inanacağım.
Yukarıda bana güvenebilirsiniz yazan arkadaş sertifikanın kalite ile doğrudan bağlantısı olduğunu zannediyor hala.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ben bu PSU’lara güvenmiyorum. Belki iyidir, belki kötüdür bilemiyoruz. Tam bir ne idüğü belirsizlik. Tek bildiğimiz şey 80+ olduğu. Forumda C4 diye damgalanmış Everest PSUlarda da 80+ var. Verimlilik sertifikası bir ürünü güvenilir ve kaliteli yapmaz. Kapasitörler nasıldır bilmiyoruz, ne tür korumalara sahip bilmiyoruz. Öyle bir PSU işte. Alanlar da şimdilik memnun gözüküyor ama güvenilir diyebilmek için PSU’lar çok genç. İleride ne olur bilinmez.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Neymiş efendim aigo çok kaliteliymiş hahahahahahahahahaha. Dayanaksız bir yorum. Hiçbir temeli yok, birisi bunu temellendirirse inanacağım.
Yukarıda bana güvenebilirsiniz yazan arkadaş sertifikanın kalite ile doğrudan bağlantısı olduğunu zannediyor hala.
Dostum benim konumdaki tartışmaya burda devam etmek istemiyorum sen deki herkese 300 TL hatta 400 TL fazladan verin aynı sistemi bilinen bir marka ile alın bende diyim ki psu güvenilir aradaki farkı vermek yerine ekran kartınızı 1660S yapın mesela.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Ben bu PSU’lara güvenmiyorum. Belki iyidir, belki kötüdür bilemiyoruz. Tam bir ne idüğü belirsizlik. Tek bildiğimiz şey 80+ olduğu. Forumda C4 diye damgalanmış Everest PSUlarda da 80+ var. Verimlilik sertifikası bir ürünü güvenilir ve kaliteli yapmaz. Kapasitörler nasıldır bilmiyoruz, ne tür korumalara sahip bilmiyoruz. Öyle bir PSU işte. Alanlar da şimdilik memnun gözüküyor ama güvenilir diyebilmek için PSU’lar çok genç. İleride ne olur bilinmez.
Günün sabahına sistemi alacağım içime çok fena kurt düştü.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu yorumu haklı buluyorum dostum çin malı kalitesiz demektense evet daha yeni ve ilerde ne olur bilemiyoruz demek daha doğru 80+ verimlilik kalitesini de göstermez ancak şuanda sorunu yok gibi yani ben alacaklara vazgeçmelerinden ziyade almalarını öneririm çünkü aynı sistem 300 400 TL daha pahalı diğer sitelerde

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Günün sabahına sistemi alacağım içime çok fena kurt düştü.
Dostum ben sana habbar arkadaşın veya artık bu psu yu kullanmayıp bilmeyip yorum yapanlarin yazacağını söyleyeyim 300 400 TL daha bütçen varsa köy üste aynı sistemi farklı sitelerden al psu bilindik güvenilir marka olsun fakat benim sana önerim psu güvenilir aradaki farkı verebiliyorsan psu ya değil ekran kartına ver daha iyi performans al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom