Neler Yeni

Gamegaraj - Yurtiçi Kargo Hakkında

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
Arkadaşlar bu haftasonu GamingGarajdan Aquaris 5A sistemini özelleştirip alacağım. Gamegaraj ürünlerini yurtiçi kargo ile kargoluyormuş. Daha önce Gamegaraj alışveriş tecrübesi olan varsa kargo ne kadar süre içerisinde geliyor ? Kargolar iyi paketleniyor mu ? Özellikle dikkat etmem bir şey var mı ?
Kısaca Yurtiçi Kargo Ve Gamegaraj tecrübeleriniz aktarırsanız sevinirim...

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arkadaşlar bu haftasonu GamingGarajdan Aquaris 5A sistemini özelleştirip alacağım. Gamegaraj ürünlerini yurtiçi kargo ile kargoluyormuş. Daha önce Gamegaraj alışveriş tecrübesi olan varsa kargo ne kadar süre içerisinde geliyor ? Kargolar iyi paketleniyor mu ? Özellikle dikkat etmem bir şey var mı ?
gamegaraj en hızlı kargo yollayan firmalardan biri
ortalama 3 güne gelir eline(nerde oturduğuna bağlı)

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
İstanbul içi kargo 1 günde geliyor, paketleme gayet iyiydi. Sizin yerinizde olsam kargo gelince dağıtıma çıkmadan sabah alırdım elden teslim olarak. Dağıtım elemanlarının ne kadar özensiz olduğunu biliyorsunuzdur :)

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
3 gün içinde kesin veriyorlar kargoya bazen 1 günde bazen 3 günde elinde oluyor yani hızlı sürüyor kargo sureci

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul içi kargo 1 günde geliyor, paketleme gayet iyiydi. Sizin yerinizde olsam kargo gelince dağıtıma çıkmadan sabah alırdım elden teslim olarak. Dağıtım elemanlarının ne kadar özensiz olduğunu biliyorsunuzdur :)
Maalesef öyle bir imkanım yok Kayseride yaşıyorum.
Ve maalesef bazı kargo şirketlerinin işini ne kadar kötü yaptığını biliyorum Monitör almıştım ekranı kırık geldi. İade edene kadar canım çıktı Şirket üründe sorun yok diyor kargo bizim suçumuz yok diyor vb... O yüzden biraz temkinli davranmak istiyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aldığım gün kargoya verilmişti. 3 gün içinde de elime ulaştı. Paketlemesi vs. güzel. Gamegaraj tarafında bir sıkıntı görmedim, işlerini güzel yapıyorlar. Şubedeki kargocuların durumu da biraz şans işi :/

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Ben sistemi gece sipariş etmiştim ertesi gün sabah 9da kargoya verilmişti, paketlemeside güzeldi

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığım gün kargoya verilmişti. 3 gün içinde de elime ulaştı. Paketlemesi vs. güzel. Gamegaraj tarafında bir sıkıntı görmedim, işlerini güzel yapıyorlar. Şubedeki kargocuların durumu da biraz şans işi :/
gamegaraj en hızlı kargo yollayan firmalardan biri
ortalama 3 güne gelir eline(nerde oturduğuna bağlı)
Bana yakın 3 adet yurt içi kargo şubesi var hepsi 10-15km mesafede hızlı getireceklerini ve sağlam getireceklerini umuyorum .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana yakın 3 adet yurt içi kargo şubesi var hepsi 10-15km mesafede hızlı getireceklerini ve sağlam getireceklerini umuyorum .d
Yada ummak istiyorum :D

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

kulaklık aldım yurt içi kargo ile istanbul anadolu tarafından tam 3 günde geldi diğer kargo şirketlerine göre kargolama işlemi hızlı kargoda her hangi bir hasar falan olmadı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostum yurtiçi kargoya bende çok önyargılı yaklaştım
Cuma günü sipariş ettim çarşamba mı perşembe mi ne gelmişti ortalama 3-4 gün arası istanbul içi bilmemne v.s v.s
Gayet güzel getiriyorlar korkma bir sorun olursa yardımcı olurum sana

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada ummak istiyorum :D
Benim bulunduğum yerde yurtiçi şubesi yok başka ilçenin şubesi getiriyor. El arabasıyla getirmişti.. Evet bildiğin el arabası yüklemiş üstüne iki tane kutuyu.. Hemen görünce yanına motorla gidip kendim aldım. Yoksa el arabasıyla takır tukur getirecekti eve kadar. Trajikomik.. 🤦‍♂️😄

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ssd yi gamegarajdan almıyorsun değil mi

Top Bottom