Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,192
biri yakın zamanda aldıhocam sistemi ne zaman aldırdınız uzun bir süre geçti mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5050li olan msıdan daha mı iyidir sence
biri yakın zamanda aldıhocam sistemi ne zaman aldırdınız uzun bir süre geçti mi
Bende gamegarajı almayı düşünüyorum hocam zamanında kasamı vs almıştım bir sorun yaşamadım 6 senedir, teknik destekleri de diğer firmalara göre nispeten daha iyi deniyorhocam siz güvenir misiniz gamegaraja fiyatları hem ucuz ve hem ilk defa duyuyorum da
sağ olun hocam en mnatıklı fiyat performans olarak bu duruyor ztn sizce aldığım laptop beni 3-5sene götürür mü ailem de biraz önyargılı markaya ama ikna ederim diye düşünüyorumBende gamegarajı almayı düşünüyorum hocam zamanında kasamı vs almıştım bir sorun yaşamadım 6 senedir, teknik destekleri de diğer firmalara göre nispeten daha iyi deniyor
+ olarak yazılım işleriyle uğraşacaksanız artık min 32 gb ram lazım bence
hocam benc 5050 olması da iyi bi tek işlemcisini düşünmüştüm ama 20çekirdekli olması i7den tabi süşük performans ama o kadar da fark etmeyeceğini düşünüyorum bir tek oyunlarda çok çok az fps düşer diye düşündüm onun dılında diğer her şeyde i5 iyi gibi gözüküyorram 8+8 ise çok kötü ide'lerde ram çok önemli, gamegarajın 32gb DDR5 olması bence büyük bir avantaj ama işlemci ve diğer taraflar hakkında pek emin değilim
Şuan bilinen bir kronik sorunu yok 3-4 sene rahat götürür gibi duruyor ama laptoplar kapalı devreler gibi ne zaman sorun çıkacak bilinmiyorsağ olun hocam en mnatıklı fiyat performans olarak bu duruyor ztn sizce aldığım laptop beni 3-5sene götürür mü ailem de biraz önyargılı markaya ama ikna ederim diye düşünüyorum
5050 li olan tabii msi dan iyihocam sistemi ne zaman aldırdınız uzun bir süre geçti mi
hocam uzun süre öncr alan var mı herhangi bir sıkıntı yaşadı mı hiçbiri yakın zamanda aldı
hocam siz alır mıydınız peki yoksa yine başka bişelere bakar mıydınızŞuan bilinen bir kronik sorunu yok 3-4 sene rahat götürür gibi duruyor ama laptoplar kapalı devreler gibi ne zaman sorun çıkacak bilinmiyor
ve bence 45k bandındaki en mantıklı denebilecek bir sistem 32gb ram ve 1tb ssd dahil edildiğinde
Bilen insalara lakin çoğu kişi kasasını açıp m2 takmaya bile korkuyor servise götürdüğünde de ssd'nin yarı fiyatı kadar para istiyorlar bence gayet ideal bir seçim
diğeride uzun süre önce almıştı o da sorun yaşamadıhocam uzun süre öncr alan var mı herhangi bir sıkıntı yaşadı mı hiç
güvenilir 2 sene önce 13600k ve rtx 4070 sistem aldım hiçbir sorun yaşamadım anakartta usb portlarından birinde problem oldu götürdüm hallettilerhocam siz güvenir misiniz gamegaraja fiyatları hem ucuz ve hem ilk defa duyuyorum da
alıcam gibi bende 1-2 haftayahocam siz alır mıydınız peki yoksa yine başka bişelere bakar mıydınız