Gamegaraj'a güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
47
bu sene üniversiteye geçicem ve laptop almaya karar verdim araştırdığımda herhangi bir kronik sıkıntısı olmayan bunlar var glb ama gamegaraja çok güvenemiyorum kullanan veya yakın tanıdığı kullanan varsa yazabilir mi bir kronik sıkıntısı ya da teknik servisle herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı ve çok güvenilmezse sizce msı katana 17 alınması mantıklı mı?

Güvenilir ama teknik servis konusunda kimse ileriye dönük net bir şey söyleyemez hocam.

ben servislik bir parca gonderdim baya hizlica servise gonderdiler kendileri test edip.

güvenilir 2 tane arkadaşıma sistem aldırdım ikiside sorunsuz

al gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sene üniversiteye geçicem ve laptop almaya karar verdim araştırdığımda herhangi bir kronik sıkıntısı olmayan bunlar var glb ama gamegaraja çok güvenemiyorum kullanan veya yakın tanıdığı kullanan varsa yazabilir mi bir kronik sıkıntısı ya da teknik servisle herhangi bir sıkıntı yaşadılar mı ve çok güvenilmezse sizce msı katana 17 alınması mantıklı mı?
5050 al

Slayer 2 ve o katana berbat modeller.
X5t yerine de victus r1 14700hx rtx4060 öneririm.46bin Amazon satıcılı.

Slayer 2 ve o katana berbat modeller.
X5t yerine de victus r1 14700hx rtx4060 öneririm.46bin Amazon satıcılı.
depolama ve ram yarı yarıya düşüyor x5t daha mantıklı olmuyor mu

ve + olarak hall sensörü sorunu

depolama ve ram yarı yarıya düşüyor x5t daha mantıklı olmuyor mu

ve + olarak hall sensörü sorunu
S1 ve R1 modellerinde sorun yok. +1 tb ssd 2bin lira ekstra slot var sonradan eklenebilir.

S1 ve R1 modellerinde sorun yok. +1 tb ssd 2bin lira ekstra slot var sonradan eklenebilir.
ram 8+8 ise çok kötü ide'lerde ram çok önemli, gamegarajın 32gb DDR5 olması bence büyük bir avantaj ama işlemci ve diğer taraflar hakkında pek emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,136
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri