Gamegarajda bi PC dizdim

ZhaoRcun

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Bütçe
7000
Screenshot_2021-04-04-11-17-07-906_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar gamegarajda bu PC yi özeleştirdim alınır mı? alıp biraz takılıp ekran kartını satıp bi kaç k daha koyup 1660 s alıcam sizce nasıl

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar gamegarajda bu PC yi özeleştirdim alınır mı? alıp biraz takılıp ekran kartını satıp bi kaç k daha koyup 1660 s alıcam sizce nasıl
Bence fena değil ama ileride 1660 super alacaksanız Ryzen 5 3600 öneririm daha tatlı olur fakat güç kaynağı ne kadar kaliteli bilmiyorum.

Fiyat çok olmuş GTX 1650'li sistem maksimum ama maksimum 4500 hadi hadi bileşenleri kaliteli vs. ise 5000 lira eder şahsımca.

3 hafta önce aynı sistemin laciverti denilecek sistemi 5300 tl ye aldım. Hatta game garaj dan aldım. İmza da da yazıyor zaten şuan 1650 ye 6.5k vermeni hiç tavsiye etmem. 5300 bile fazla ama daha alınabilir.

Fiyat çok olmuş GTX 1650'li sistem maksimum ama maksimum 4500 hadi hadi bileşenleri kaliteli vs. ise 5000 lira eder şahsımca.
Bencede 6.5k 6 ay önce ortalama bir bilgisayar 2 yıl önce hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz bütçeydi.

Hocam kaç aydır bekliyorum sıkıldım evde
Post automatically merged:

Ben de bekliyorum çok sıkıldım her şey ekipmanlar da dahil 11 -12 bin TL bütçem var ancak pc alamıyorum canım çok sıkkın ama elimizden bir şey gelmez bu piyasada bunları alıp kazıklanmaktansa beklemek daha mantıklı bence

5 binden fazla vermek saçmalık 1650 için tabii ki gene sizin kararınız ama ben asla önermem

Ben de bekliyorum çok sıkıldım her şey ekipmanlar da dahil 11 -12 bin TL bütçem var ancak pc alamıyorum canım çok sıkkın ama elimizden bir şey gelmez bu piyasada bunları alıp kazıklanmaktansa beklemek daha mantıklı bence

5 binden fazla vermek saçmalık 1650 için tabii ki gene sizin kararınız ama ben asla önermem
1650 hiç sevmem düşüncem alıp 2500-3k ya satmayı denemek satılmayıp elimde kalırsa oda ayrı sıkıntı napalım artık Mayıs'a kadar beklicem sistemler çıkıyor alamıyoruz stok direk bitiyor veya Intel işlemci pcler oluyor AMD sevdiğimden intele bakmıyorum pek

Geri