Zor mu?hayır deneme sürümünü kurdum kendim flash disk ile. youtube da var nasıl yapılacağı baya basit bir olay. oem key almayı düşünüyorum 800tl para vermektense
Arayıp sorduğumda istenirse montajsızda gönderebiliyolarmış. Öyle sipariş etmek daha mantıklı o zamansanırım RAM gelmedi bana diye yalan söyleyip fazladan RAM talebi yapan insanlara karşı alınan bir önlem. yani aklıma sadece bu geliyor. onun dışında mantıklı bir açıklaması olamaz bence.
Sistem tabi ki açılıyor siz Windows kurup driverlarları yükledikten sonra rahatça kullanıyorsunuzPC açılıyor mu bir sıkıntısı var mı peki ?
Bu bilgi için çok teşekkürler dostumArayıp sorduğumda istenirse montajsızda gönderebiliyolarmış. Öyle sipariş etmek daha mantıklı o zaman
Ben pek anlamama rağmen çok basit şekilde yaptımZor mu?
Değil. Bir flash lazım o kadar bir sürü video var youtubede.Zor mu?
sitemkere kasa dahil mi knkForumda gördüğüm kadarıyla game garaj ile çok konu açılıyor insanlar yeni olduğu için endişeyle yaklaşıyor-benim gibi- varsa sorularınız cevaplarım. 2 gündür kullanıyorum. sistem 1 gün sonra kargolandı ve ondan 1 gün sonra elime ulaştı. Windows ve driverları el ile ben yükledim. Ekran kartı ayrı geldi. Ayrıca varsa sorunuz cevaplayabilirim.
Peki ben sadece ramleri ayrı gönderin diye söylesem gönderirler mı ve sizin işlemciniz nedir size wraith prism gönderdiler miSistem tabi ki açılıyor siz Windows kurup driverlarları yükledikten sonra rahatça kullanıyorsunuz
evet tabi ki montajlı geldi bana. öyle istedimsitemkere kasa dahil mi knk
Kasa derken tabikide kasa gelcek knk ne kadar saçma bı soru busitemkere kasa dahil mi knk