Neler Yeni

Gamegarajdan pc alacaklar dikkat! Bakmadan geçmeyin derim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar baktım bazı arkadaşlar ramlerde silikon muhabbeti açmış ramler silikonluymuş falan diyolar yok anakart ölüyor yok gamegarajdan pc alınmaz falan yok öyle bişi arkadaşlar silikon muhabbeti falan yok bizzat alan arkadaştan foto istedim kendisi de hatta burda almadan önce sordu buyrun fotoğrafı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar baktım bazı arkadaşlar ramlerde silikon muhabbeti açmış ramler silikonluymuş falan diyolar yok anakart ölüyor yok gamegarajdan PC alınmaz falan yok öyle bişi arkadaşlar silikon muhabbeti falan yok bizzat alan arkadaştan foto istedim kendisi de hatta burda almadan önce sordu buyrun fotoğrafı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok

Ekler

• Screenshot_2020-05-14-00-54-35-718_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-00-54-35-718_com.instagram.android.jpg
    385.7 KB · Hit: 135

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar baktım bazı arkadaşlar ramlerde silikon muhabbeti açmış ramler silikonluymuş falan diyolar yok anakart ölüyor yok gamegarajdan PC alınmaz falan yok öyle bişi arkadaşlar silikon muhabbeti falan yok bizzat alan arkadaştan foto istedim kendisi de hatta burda almadan önce sordu buyrun fotoğrafı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok
Arkadaşlar 45 dereceyi geçmiyormuş yükte daha ne artık gamegarajdan almamanın şuan bakın bakalım itopyaya 1660s sistem ne kadar 5.5k düzgünü burda 5.2 falan Max adamlar yapıyor biostar köklü bir anakart markasıdır merak etmeyiniz resimlerde gördüğünüz gibi sıkıntı yok

Bana gore en iyi fiyatlar suan game garajda
Aynen aqa ama millette bir korku var çoğumuzun yaşından daha büyük firma

Ekler

• Screenshot_2020-05-14-01-04-42-709_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-01-04-42-709_com.instagram.android.jpg
    156.4 KB · Hit: 101
  • Screenshot_2020-05-14-01-04-49-018_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-01-04-49-018_com.instagram.android.jpg
    176.5 KB · Hit: 100
  • Screenshot_2020-05-14-01-04-54-387_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-01-04-54-387_com.instagram.android.jpg
    216.1 KB · Hit: 96
  • Screenshot_2020-05-14-01-04-57-508_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-14-01-04-57-508_com.instagram.android.jpg
    171.3 KB · Hit: 94

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Kanka benim sistemimi alt segment kasa ve düşük güçteki PSU ile kurup gönderdiler. Sokağa çıkma yasağı vs derken yine 10 gün sürecek muhtemelen yenisinin gelmesi. Tam da bu ödev/sınavlar zamanı. Üzücü bir durum , pişman oldum aldığına.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
çok teşekkür ettim aklımadki soru işaretlerini giderdin fakat online desteğe sorduğumda şu yanıtı aldım

Merhaba,
Bildiğiniz üzere kargo ile taşımada bazen yeterince özen gösterilmediği için, taşıma sırasında bellekler yuvalarından çıkabilmektedir. Bunu engellemek adına sistemlerde kullanılan bellekler silikon ile sabitlenerek taşıma sırasında ortaya çıkabilecek problemler ortadan kaldırılmış oluyor.

Saygılarımızla,
GameGaraj

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
çok teşekkür ettim aklımadki soru işaretlerini giderdin fakat online desteğe sorduğumda şu yanıtı aldım

Merhaba,
Bildiğiniz üzere kargo ile taşımada bazen yeterince özen gösterilmediği için, taşıma sırasında bellekler yuvalarından çıkabilmektedir. Bunu engellemek adına sistemlerde kullanılan bellekler silikon ile sabitlenerek taşıma sırasında ortaya çıkabilecek problemler ortadan kaldırılmış oluyor.

Saygılarımızla,
GameGaraj
Knk senin için rahat olsun yinede söyle sipariş verirken

Kanka benim sistemimi alt segment kasa ve düşük güçteki PSU ile kurup gönderdiler. Sokağa çıkma yasağı vs derken yine 10 gün sürecek muhtemelen yenisinin gelmesi. Tam da bu ödev/sınavlar zamanı. Üzücü bir durum , pişman oldum aldığına.
Knk itopyada onun 1000katı oluyor adamlar sürekli hatalı mal gönderiyor incehesap desen zaten biraz eski isen bilirsin burdaki konuları gamegaraj en iyi müşteri memnuniyetini sunuyor bencr

Aiszrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ali İhsan Sezer

Merhaba,

Saygılarımızla,
GameGaraj
Doğrudur bende almadan önce aradım ve aynı cevabı telefonda verdiler ama sorun değil ayriyetten ramleri de dilerseniz sipari notuna sisteme takmadan gönderin derseniz gönderiyorlar gamegaraj şuanda benim içinde en iyi firma diyebilirim dün akşam saat 9 gibi pcyi sipariş verdim bu sabah 8 de kargodaydi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Doğrudur bende almadan önce aradım ve aynı cevabı telefonda verdiler ama sorun değil ayriyetten ramleri de dilerseniz sipari notuna sisteme takmadan gönderin derseniz gönderiyorlar gamegaraj şuanda benim içinde en iyi firma diyebilirim dün akşam saat 9 gibi pcyi sipariş verdim bu sabah 8 de kargodaydi.
Knk yarın gelir çoğu kişiye bu zamanda bile 2 günde geldi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ramler slikonlansa bile çıkıyormuş direkt hani oraya yapışıyor bilmem ana kartıda değiştirmen lazım felan boş boş milleti kandırıyolar

sıra monitörde monitör almam lazım çok seçenek var monitörde karasız kaldım :)

Aiszrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ali İhsan Sezer
Knk yarın gelir çoğu kişiye bu zamanda bile 2 günde geldi
Knk istanbul içi olabilir heralde ya ben ankaradayim kargo takipte falan da cuma günü geleceği görünüyor ve bence çok hizlılar heleki incehesapda yaşanan şu son curcunadan sonra.

ramler slikonlansa bile çıkıyormuş direkt hani oraya yapışıyor bilmem ana kartıda değiştirmen lazım felan boş boş milleti kandırıyolar

Knk 1460 TL'ye aldım bende ve gerçekten mükemmel bir monitör bütçen yeterse Asus vp249qgr çok iyi .

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Knk istanbul içi olabilir heralde ya ben ankaradayim kargo takipte falan da cuma günü geleceği görünüyor ve bence çok hizlılar heleki incehesapda yaşanan şu son curcunadan sonra.

Knk 1460 TL'ye aldım bende ve gerçekten mükemmel bir monitör bütçen yeterse Asus vp249qgr çok iyi .
ben iki gün önce sipariş verdim tahminim yarın kargoya verilir

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Kardeşim buranın bir monitörü var aslında şuan milli monitörümüz oldu senin bütçen nedir ona göre öneri yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,373
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom