Öneri Gamegaraj'ın bu iki laptopundan hangisi daha mantıklı?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304

Arkadaşlar aradaki 5 bin tl farka değer mi? İlkinin işlemcisi daha iyi ama ikincinin de ekran kartı daha iyi. Sizce hangisini almamız daha mantıklı olur? Mühendislik programları için kullanılacak ara sıra belki oyun oynanabilir az.

Ryzen fazla isiniyor r9tde. Bu cihaz ozelinde intel daha iyi.Sogutulabilseydi 7845hx daha one cikardi.

Testlerini bulamadım siz nerden gördünüz kaynak paylaşabilir misiniz

Bence bu kadar güçlü bir işlemci için tam yük altında normal sıcaklıklar. Mobil bir cihaz sonuçta. Ayrıca öbür cihazdaki İ7 işlemcinin de ne kadar ısındığını bilmiyoruz sanırım hala ön satışta olduğu için kimsenin elinde yok cihaz. Konuyu okudum da 5050 2k çözünürlük için biraz düşük kalmış o konuya katılıyorum o biraz aklıma takıldı. İki cihaz arasında 5 bin tl fark var değer mi diyorsunuz yani?

Arkadaşlar aradaki 5 bin tl farka değer mi? İlkinin işlemcisi daha iyi ama ikincinin de ekran kartı daha iyi. Sizce hangisini almamız daha mantıklı olur? Mühendislik programları için kullanılacak ara sıra belki oyun oynanabilir az.
Açık ara 5060'lı olan

Bence bu kadar güçlü bir işlemci için tam yük altında normal sıcaklıklar. Mobil bir cihaz sonuçta. Ayrıca öbür cihazdaki İ7 işlemcinin de ne kadar ısındığını bilmiyoruz sanırım hala ön satışta olduğu için kimsenin elinde yok cihaz. Konuyu okudum da 5050 2k çözünürlük için biraz düşük kalmış o konuya katılıyorum o biraz aklıma takıldı. İki cihaz arasında 5 bin tl fark var değer mi diyorsunuz yani?
Normal degil gpu overheat

Peki bütçe max 50 binse alınır mı daha mantıklı bir model öneriniz var mı 50 bine.

İki model de fiyat segmetinin en iyi cihazları ve fiyatını hak eden cihazlar ancak müendislik işleri için ekran kartı önemli olduğundan 5060 olan modele yönelmek lazım. X5T ve X7T genel olarak soğutma performansında R9T'den önde olduğundan önce onları tercih etmek daha iyi olur. Burda zaten ekran kartı da X7T'de daha iyi olduğundan X7T tercih etmek daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,539
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri