- Reaksiyon skoru
- 198
Game garaj psu su hakkında bilgi birikiminiz varmı acaba güvenilir bi psu mu
450 w 80+ sertifikası felan var diyorlarda sitelerinde insanlar yalan diyor kafam karıştıBirkaç arkadaşın yazdığına göre , diğer forumlarda dahil olmak üzere pek çok şikayet alıyormuş o markanın PSU ürünleri.
Sistem kafana yattı herhalde.Game garaj PSU su hakkında bilgi birikiminiz varmı acaba güvenilir bi PSU mu
aldımda zaten yaklaşık 3 hafta oldu gayet memnunum ama etrafta gamegaraj sitesinin psu larının kötü olduğu dönüyor doğruysa üzüleceğimSistem kafana yattı herhalde.![]()
Hayırlı olsun kralaldımda zaten yaklaşık 3 hafta oldu gayet memnunum ama etrafta gamegaraj sitesinin PSU larının kötü olduğu dönüyor doğruysa üzüleceğim![]()
fsp nasıl bir markadır psu da pek bilgim yokHayırlı olsun kral
Biri vardı, firmayı arayıp sormuştu "FSP üretiyor" gibi bir şey demişti.
Forum içerisinde GameGaraj sistemi kullanan çok kişi var.
Konu arama bölümüne bak istersen.
FPS oldukça iyi bir marka. Ürettiği güç kaynakları çok kaliteli.fsp nasıl bir markadır PSU da pek bilgim yok
teşekkürler umarım elimde patlamaz bu pc şüphelendim şimdiFPS oldukça iyi bir marka. Ürettiği güç kaynakları çok kaliteli.
Maalesef Gamegaraj PSU yazıyorsa kendi üretimleridir hatta kendilerine sormuştum ve aldığım yanıtteşekkürler umarım elimde patlamaz bu PC şüphelendim şimdi
nasıl peki iyi bir psu mu?Maalesef Gamegaraj PSU yazıyorsa kendi üretimleridir hatta kendilerine sormuştum ve aldığım yanıt
"Merhaba, PSU kendi markamızla AIGO/DARKFLASH firmasına 80+ sertifikalı olarak üretilmektedir "