COREXAR
80+ Silver
Hiçbir fikrim yoknasıl peki iyi bir PSU mu?
Hiçbir fikrim yoknasıl peki iyi bir PSU mu?
AIGO gp 450w 80+ bronzeKasayı açıp güç kaynağını modeline bak. İnternetten kaliteli olup olmadıklarına bir bakalım.
AIGO FSP nin alt markası felanmıPSU'ları güzel FSP'ye yaptırıyorlar alabilirsiniz.
teşekkürler düşüncen içingayet güzel PSU
FSPye ürettirmiyorlar. DarkFlash üretiyor.Hayırlı olsun kral
Biri vardı, firmayı arayıp sormuştu "FSP üretiyor" gibi bir şey demişti.
Forum içerisinde GameGaraj sistemi kullanan çok kişi var.
Konu arama bölümüne bak istersen.
DarkFlash üretiyor.PSU'ları güzel FSP'ye yaptırıyorlar alabilirsiniz.
ben sordum AIGOBiri FSP'ye yaptırıyor diyor biri AIGO hangisi doğru?
Nasıl bir PSU bilmiyorum, bu kötü oldu. FSP sanıyordum benAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
5AN için sorduğumda aldığım cevap bu şekilde olmuştu, keşke PSU özelliştirmesi de gelse üstüne para koyup değiştirebilsek açıkçası ben güvenmiyorum bu PSU ya
eyvallah hocamda ben acaba psu kasa içindeki bileşenlere zarar verirmi diyendüşünüyorum ama bir yandanda 80+ broze sertifikası düşündürmüyo değlEskiden sistemlerinde direk FSP nin PSU ları gönderiyorlardı ordan bi kafa karışıklığı oluyor heralde. Anlaşılan şimdi o işten vazgeçtiler kendi markalarının PSU larını gönderiyorlar. Bu arada patlamaz hocam niye patlasınBu PSU konusunu çok büyütmeye gerek yok tamam önemli bi parça ama yok patlar yok C4 filan bunlar çok aşırı abartı bence. Hele bide 3 haftadır kullanıyorum diyorsun bi sıkıntısını görmemişsin sadece nette kötü dediler diye sistemden niye soğuyasın güzel güzel kullan hocam takma kafana bence düşünmeye bile değmez