GameGraj Psu su

gayet güzel psu

Alınmaz. DarkFlash üretiyor PSUlarını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun kral :D
Biri vardı, firmayı arayıp sormuştu "FSP üretiyor" gibi bir şey demişti.
Forum içerisinde GameGaraj sistemi kullanan çok kişi var.
Konu arama bölümüne bak istersen.
FSPye ürettirmiyorlar. DarkFlash üretiyor.

PSU'ları güzel FSP'ye yaptırıyorlar alabilirsiniz.
DarkFlash üretiyor.

Ekran Alıntısı.webp

5AN için sorduğumda aldığım cevap bu şekilde olmuştu, keşke psu özelliştirmesi de gelse üstüne para koyup değiştirebilsek açıkçası ben güvenmiyorum bu psu ya

Eskiden sistemlerinde direk FSP nin PSU ları gönderiyorlardı ordan bi kafa karışıklığı oluyor heralde. Anlaşılan şimdi o işten vazgeçtiler kendi markalarının PSU larını gönderiyorlar. Bu arada patlamaz hocam niye patlasın :) Bu PSU konusunu çok büyütmeye gerek yok tamam önemli bi parça ama yok patlar yok C4 filan bunlar çok aşırı abartı bence. Hele bide 3 haftadır kullanıyorum diyorsun bi sıkıntısını görmemişsin sadece nette kötü dediler diye sistemden niye soğuyasın güzel güzel kullan hocam takma kafana bence düşünmeye bile değmez

Alıntıyı görüntüle

5AN için sorduğumda aldığım cevap bu şekilde olmuştu, keşke PSU özelliştirmesi de gelse üstüne para koyup değiştirebilsek açıkçası ben güvenmiyorum bu PSU ya
Nasıl bir PSU bilmiyorum, bu kötü oldu. FSP sanıyordum ben :(

Eskiden sistemlerinde direk FSP nin PSU ları gönderiyorlardı ordan bi kafa karışıklığı oluyor heralde. Anlaşılan şimdi o işten vazgeçtiler kendi markalarının PSU larını gönderiyorlar. Bu arada patlamaz hocam niye patlasın :) Bu PSU konusunu çok büyütmeye gerek yok tamam önemli bi parça ama yok patlar yok C4 filan bunlar çok aşırı abartı bence. Hele bide 3 haftadır kullanıyorum diyorsun bi sıkıntısını görmemişsin sadece nette kötü dediler diye sistemden niye soğuyasın güzel güzel kullan hocam takma kafana bence düşünmeye bile değmez
eyvallah hocamda ben acaba psu kasa içindeki bileşenlere zarar verirmi diyendüşünüyorum ama bir yandanda 80+ broze sertifikası düşündürmüyo değl

Geri