Neler Yeni

Gameloop donma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
Her güncelleme de olduğu gibi yine bu güncelleme de sorun var. donuyor pc reset atmadan da düzelmiyor sürekli 1 oyun bir reset yapıyorum. 5600 4.9 ghz işlemcim var. Bukomple sildim tekrar yüksedim sorun yine aynı nasıl çözülür.

Verias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Yıldız
Büyük ihtimalle 120 fps ayarından dolayı android emülatör en den girmek yerine normal gameloop üzerinden oyunu aç ayarlardan directx+ seç bu sefer rahat bir şekilde oynayabilirsin hala 120 fps alırsın oyunda ama bazı kişilerde 90 aldığıda oluyor sayacı kontrol edersen anlarsın zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle 120 fps ayarından dolayı android emülatör en den girmek yerine normal gameloop üzerinden oyunu aç ayarlardan directx+ seç bu sefer rahat bir şekilde oynayabilirsin hala 120 fps alırsın oyunda ama bazı kişilerde 90 aldığıda oluyor sayacı kontrol edersen anlarsın zaten
120 fps ile alakalı olabilir belki directx otomatik open al hepsini denedim yine aynı. 120 fps de nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:

Verias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Yıldız
120 fps ile alakalı olabilir belki directx otomatik open al hepsini denedim yine aynı. 120 fps de nasıl düzeltebilirim?
Dediğim gibi directx al oyunu android emülatör en den değilde normal gameloop başlatıcısından başlat bende bunu yapınca düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameLoop un güncel olduğundan da emin ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi directx al oyunu android emülatör en den değilde normal gameloop başlatıcısından başlat bende bunu yapınca düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameLoop un güncel olduğundan da emin ol
Normal gameloopdan açıyorum zaten ben. en ex gibiden değil. Sildim baştan bir daha yükledim hiçbir şekilde düzelmedi.

Son düzenleme:

Verias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Yıldız
Normal gameloopdan açıyorum zaten ben. en ex gibiden değil. Sildim baştan bir daha yükledim hiçbir şekilde düzelmedi.
Sadece oyunu aç arkada goggle veya başka bir sekme açık kalmasın bide böyle dene

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
can
Emülatörlerde bu donma sorunu genel olarak hyper v hatasından kaynaklı oluyor, biraz araştır çözümleri dene hocam aynı problemleri bende yaşamıştım 3-4 ay önce

Her güncelleme de olduğu gibi yine bu güncelleme de sorun var. donuyor pc reset atmadan da düzelmiyor sürekli 1 oyun bir reset yapıyorum. 5600 4.9 ghz işlemcim var. Bukomple sildim tekrar yüksedim sorun yine aynı nasıl çözülür.
32bit olanını indir

Verias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Yıldız
Başka çözüm kalmadı kökten silip (örnek: Revo Uninstaller ile) 32 bit olarak geri yüklemek bildiğimiz klasik gameloop işte donma,kasma,hata olmadan oynayamıyoruz işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Beytullah
Başka çözüm kalmadı kökten silip (örnek: Revo Uninstaller ile) 32 bit olarak geri yüklemek bildiğimiz klasik gameloop işte donma,kasma,hata olmadan oynayamıyoruz işte.
Onuda yaptım 32 bit 64 bitten daha betermiş tek maçta direk donuyor. Daha 32 de 1 maçı doğru düzgün oynayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,370
Üyeler
171,910
Son üye
MercedesW210
Top Bottom