Lenovo sağlam ama bu marka alt markası lecoo ne olduğunu bilmiyorumLenovo ne kadar kalitelidir bilemem. Ben olsam bilndik bişey alırdım
Ürünlerden hangileri alınır ? Kulaklığı öneriyosanız arkadaşa aldıracağım ?
Aynen ben de bulamadim . Buldun mu hocamklavyenin switchlerini belirtmemekte ısrarcılar kaç siteye girdiysem en ufak ibare yok kardeşim mavimi kırmızı mı kahve mi ne bu
1200tl'lik klavyede outemunun ne işi var yinede o fiyata düşerse alınır direkHocalarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet android ,bullylemeyin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani sayfada olan brahma ve void elite de indirime girecek
Corsair Ca-9011204-Eu Void Elite RGB 7.1 Usb Oyuncu KulaklıÄı Beyaz
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Corsair Pro Stereo Oyuncu KulaklıÄı, Oyuncu KulaklıÄı, Corsair Void Elite Kablolu Oyuncu KulaklıÄı Cherry Kulaklık, Corsair Surround Oyuncu...www.gamemar.comRedragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
Belki de o yüzden görsele koymamışlardır ama brahmanın fiyatı iyi o da yok görselde, bilmiyorum.Corsair void elite başka yerlerde 1580 (gaming gen amazon vs)
İndirim yok bilginiz olsun kaldı ki pahalı
Kaç liraydı?Koltukların fiyatı avantajlı.
XDrive SANCAK Profesyonel Oyuncu KoltuÄu Kırmızı | XDRIVE SANCAK
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. XDrive Sancak, XDrive KumaÅ Sancak Oyuncu KoltuÄu, XDrive Sancak Oyuncu KoltuÄu, XDrive Sancak, XDrive KumaÅ Sancak Oyuncu KoltuÄu, XDrive Sancak Oyuncu...www.gamemar.com