Az kalsın siteyi gömüyordum. Sonradan ayıktım üyelik meselesine. Üye olunca işin rengi biraz değişti. Piyasadaki 2800 Tl olan m2 ssd yi 2500 Tl küsura veriyorlar. Güvenilir mi ? Çarpılmayalım sonra ?üye iseniz 750 üye değilseniz yine indirimli fakat arada fark oluyor
hocam ihtiyacınız varsa indirimle beraber alınabilir kullanım açısından güzel bir soğutucuya benziyor
hocam benim profilime girin böyle bi ton indirim paylaştım site güvenilir, forumdan alan çokAz kalsın siteyi gömüyordum. Sonradan ayıktım üyelik meselesine. Üye olunca işin rengi biraz değişti. Piyasadaki 2800 TL olan m2 ssd yi 2500 TL küsura veriyorlar. Güvenilir mi ? Çarpılmayalım sonra ?
Bende vardı, hiç beğenmiyordum. Dolabı temizlerken fark ettim. Bozulunca oraya koymuştum. Çöpe attım geçen hafta.
O zaman almayayım hocam.Bende vardı, hiç beğenmiyordum. Dolabı temizlerken fark ettim. Bozulunca oraya koymuştum. Çöpe attım geçen hafta.
Bunu çok beğenmiştim;O zaman almayayım hocam.
O indirime girerse direkt alacağımBunu çok beğenmiştim;
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bi ara bu ürün de indirime girmişti alan arkadaşlar olmuştu ne kadar memnunlar bilmiyorum ama şık klavye ve dandik değilAltec Lansing ALGK8614GW Gri/Beyaz BLUE SWITCH Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
Klavye nasıldır, markayı bilen, kullanan var mı ?