alınmaz knkbasilisk v3'ü almayı düşünüyorum, sizce alınır mı ?
kötü demedim ztn ama bu bütçede daha iyileri var fury z, aerox 3 wireless, deathadder v2 x gibi. wireless mouse almak yerine kablolu basilisk almam benniye kanka bence güzel mouse seveni de çok
Hocam ben kullanıyorum cidden çok iyi kulaklıkkanka barracuda x 2022 yi de araştırdım yabancılar övüyor da övüyor parasına değer mi bilmem ama baya iyi kulaklıkmış anladığım kadarıyla
Ben de onlara baktım aerox ve fury tasarımdan dolayı vazgeçtim, v2x baktım ama v3basilisk daha çok işimi görüyordu tuşları açısından vs. Ki sensör olarakta focus+ falan vardı hoşuma gitti aldım ya bakalım ne olacakkötü demedim ztn ama bu bütçede daha iyileri var fury z, aerox 3 wireless, deathadder v2 x gibi. wireless mouse almak yerine kablolu basilisk almam ben
hayırlı olsun kanka gelince yazarsın nasıl mouse falanBen de onlara baktım aerox ve fury tasarımdan dolayı vazgeçtim, v2x baktım ama v3basilisk daha çok işimi görüyordu tuşları açısından vs. Ki sensör olarakta focus+ falan vardı hoşuma gitti aldım ya bakalım ne olacak