❌İndirim Bitti! 🔥Gamemar Saatlik indirimleri🔥(21:00-22:00)(17.09.22)

Corsair HS60 Pro sepete ekliyorum ama fiyat düşmüyor hâlâ 1215 TL

Bu site hep aynısını yapıyor başkasının sepeti neymiş

Dostlar yine indirim var saat 21:00 ile 22:00 arası, fotoğraftaki ürünlerde güzel indirim var.
Diğer tüm ürünlerde üyelere özel %7 indirim var, ben hs60 pro ve deathadder v2 mini öneririm hocam bu ürünler bu fiyata bulunmaz.

Alıntıyı görüntüle
güvenilir mi?

Dostlar yine indirim var saat 21:00 ile 22:00 arası, fotoğraftaki ürünlerde güzel indirim var.
Diğer tüm ürünlerde üyelere özel %7 indirim var, ben hs60 pro ve deathadder v2 mini öneririm hocam bu ürünler bu fiyata bulunmaz.

Alıntıyı görüntüle
ee,ama klavye 375TL?

Ekler

• 1663438450399.png
    1663438450399.png
    240.3 KB · Hit: 63
Ürünleri alabilen var mı acaba gerçekten. Site de çok dandik. Hiç güven vermedi.
Abdullah şüphelendi, bu paylaşımları sürekli yapıyor bu vatandaş. Dikkat edersen paylaşımları sadece Gamemar, başka bir şey yok, Gamemar'ın kendi adamı bu. Ürünler konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bu kadar uyguna veriliyorsa mutlaka teşhir ya da tamir görmüş ürünler diye düşünüyorum.

Abdullah şüphelendi, bu paylaşımları sürekli yapıyor bu vatandaş. Dikkat edersen paylaşımları sadece Gamemar, başka bir şey yok, Gamemar'ın kendi adamı bu. Ürünler konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bu kadar uyguna veriliyorsa mutlaka teşhir ya da tamir görmüş ürünler diye düşünüyorum.
Sanmıyorum. Çok da fazla bi indirim yok

Gamepower Ogre Rgb Red Switch'i 475 TL'ye bu siteden aldım.Bir sıkıntı çıkmadı inşallah mouse da gelir.

dostum sen hem bana hem de her paylaştığım indirime sallıyorsun yani ne diyeyim bilmiyorum gir profilime bak . Yazdıklarım arada kayboluyor çünkü bu konularla ilgilenmeyi deniyorum dolayısıyla çok mesaj atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,700
Üyeler
184,670
Son üye
aeglos
Geri