değilViper den iyi
değilViper den iyi
Hocam ürün gayet uygundu 700 civarına alacaktım ama babam engelledi o yüzden alamadım şunu sormak istiyorum bu paraya değer mi ?Hocam bütçeye göre değişir. Bütçenizde sıkıntı yoksa ve oyun oynayacaksanız g355 daha iyi ama daha pahalı. 1200 civarı verecekseniz cloud 2 ye de bir bakın derim
hayır sensörleri farklı biri 3359 kullanıyor biri dünyanın en iyi sensörü focus+ kullanıyor aralarında çok fark varDeathadder v2 ve v2 mini aynı mouse sadece boyutlar farklı en iyi sensörler var ciğere çök
ikisi aynı mouse sensörleri switchleri falan aynı eline uyanı aldeathhadder v2 mini mi iyidir viper mini mi
En uygun dövüş+ hangisidir acabahayır sensörleri farklı biri 3359 kullanıyor biri dünyanın en iyi sensörü focus+ kullanıyor aralarında çok fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisi aynı mouse sensörleri switchleri falan aynı eline uyanı al
Hocam cloud 2 den bahsediyorsanız evet değer, logitechden bahsediyorsanız bilmiyorum ve kraken x den bahsediyorsanız evet değer.Hocam ürün gayet uygundu 700 civarına alacaktım ama babam engelledi o yüzden alamadım şunu sormak istiyorum bu paraya değer mi ?
muhtemelen deathhadder v2 miniyi kast etti arkadaş , teşekkürler bu aradahayır sensörleri farklı biri 3359 kullanıyor biri dünyanın en iyi sensörü focus+ kullanıyor aralarında çok fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisi aynı mouse sensörleri switchleri falan aynı eline uyanı al
g502 itirazı olanEn uygun dövüş+ hangisidir acaba
Ya fhsjjsn abi telefon yüzünden bdbsbsn gerçekten epey de bu modelde focus+ sensör çıkmıyor. En ucuz olan hangiis acabag502 itirazı olan![]()
g335 parasını hak etmiyor hocam cloud 2 alın çok daha memnun kalırsınızLoghitecgh g355 alacaktım sizce kraken x e gecmelimiyim
Hocam minide indirim vardı ama diğer konularda size hak veriyorum sitede büyük sıkıntılar var galiba ve stok konusunda da şeffaf olsalar daha iyi olablir, tahminimce 10-15 stok vardır ama 10-15 stok olsa bile yazsalar fena olmaz. Yine de şükür gaminggen gibi sorun çıkarmıyorlar.V2 minide indirim falan yoktu kimse anlamadı muhtemelen hocam önce sitenizi bi düzeltin bu nasıl arayüz ve insanları kandırmayın hiç hoş değil