Neler Yeni

Gamenote H2002D(200TL) VS Arctis 1(270TL) kablolu Hangisi Sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Raymond Reddington
Bütçe
300
Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi 2. alıyorum h2002d 200tl arctis1 270tl sizce hangisi alınır çok fazla oyun oynayan birisi değilim haftada 1-2 gün anca oynuyorum onda da Lol oynuyorum
benim için önemli olan rahatlık,mikrofon kalitesi,ses seviyesi bunların olduğu 300tl bandında alternatif kulaklık önerebilirsenizde sevinirim 2.el sıfır farketmez şimdiden teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi 2. alıyorum h2002d 200tl arctis1 270tl sizce hangisi alınır çok fazla oyun oynayan birisi değilim haftada 1-2 gün anca oynuyorum onda da Lol oynuyorum
benim için önemli olan rahatlık,mikrofon kalitesi,ses seviyesi bunların olduğu 300tl bandında alternatif kulaklık önerebilirsenizde sevinirim 2.el sıfır farketmez şimdiden teşekkür ediyorum
2.el Alıyorum*

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz

2.el Alıyorum*
aslında steelseries önermem kimseye ama 270tl gibi bir fiyat kaçırılmaz gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Raymond Reddington
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında steelseries önermem kimseye ama 270tl gibi bir fiyat kaçırılmaz gibi
Teşekkür Ederim Cevabınız için çoğu kişi kötülüyor gerçekten ses kalitesi ve mikrofon kalitesi o kadar kötü mü hocam genel olarak dizi film izliyorum

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Teşekkür Ederim Cevabınız için çoğu kişi kötülüyor gerçekten ses kalitesi ve mikrofon kalitesi o kadar kötü mü hocam genel olarak dizi film izliyorum
kötülemek şey olarak normal fiyatı 500tl ye falan dayanıyor o yüzden kötülüyorlar çünkü bu kulaklık 500tlyi haketmeyecek bir kalitesi var
ama 270tlye falan uygun denilebilir

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Artics1 fiyatını hak etmeyen bir kulaklık ama 270tl ye alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Raymond Reddington
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötülemek şey olarak normal fiyatı 500tl ye falan dayanıyor o yüzden kötülüyorlar çünkü bu kulaklık 500tlyi haketmeyecek bir kalitesi var
ama 270tlye falan uygun denilebilir
Anladıım. Teşekkürler

Artics1 fiyatını hak etmeyen bir kulaklık ama 270tl ye alınabilir
Teşekkür Ederim cevabınız için

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

2.el Alıyorum*

270 TL artics1 al bence

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Mic önemliyse canlı olarak dinledim gerçekten pek iyi değil.
Ses kalitesini cidden bilmiyorum ama bildiğin üzere pek övülmüyor.
Şahsen H2002D alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Raymond Reddington
Mic önemliyse canlı olarak dinledim gerçekten pek iyi değil.
Ses kalitesini cidden bilmiyorum ama bildiğin üzere pek övülmüyor.
Şahsen H2002D alırdım.
Evet çok gördüm ses kalitesi berbat mikrofon kötü diyenleri şimdide SS ucuz bir fiyata bulunca sormak istedim herkes SS diyor sen böyle dedin kafam iyice karıştı :D Teşekkür Ederim değerli cevaplarınız için

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Evet çok gördüm ses kalitesi berbat mikrofon kötü diyenleri şimdide SS ucuz bir fiyata bulunca sormak istedim herkes SS diyor sen böyle dedin kafam iyice karıştı :D Teşekkür Ederim değerli cevaplarınız için
Rica ederim, hayırlısı olsun şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,768
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom