evet,sert.Hocam benim kulağım girdiği için soruyorum elinizle bakabilirsiinz oradaki plastik sert mi diye.
Ben JD 710 kullanıyordum, aşırı küçük geldGamenote H2016D kullanan var mı? Sormak istediğim sorular;
1-) Terleme, kulağı sıkma acıtma gibi durumlar oluyor mu?
2-) Günde 10 saatimi bilgisayar başında geçirdiğim için baş ağrısı yapmaması önemli eski Rampage kulaklığımda 2 saat de kulağım kıpkırmızı ve şiddetli baş ağrısına neden oluyordu. Böyle bir durum söz konusu mu?
3-) Ses ve mikrofon kalitesi nasıl?
Bütçem 150 TL önereceğiniz kulaklık varsa önerebilirsiniz. Rampage önermezseniz sevinirim.Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık, 50 mm hoparlör sürücü dahili mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
Üstünde pet yada bir malzeme varsa sıkıntı olmaz bence var mı bir malzeme.evet,sert.
ama kullanımda acıtıyor mu bilmiyorum
Ben JD 'ye bulaşmayayaımBen JD 710 kullanıyordum, aşırı küçük geld
710'dan sonra.
şimdi kulaklık yanımda değill amaÜstünde pet yada bir malzeme varsa sıkıntı olmaz bence var mı bir malzeme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
JD'nin sesi 2016D'den daha iyiydi. Ama çokta fark yok. Rahatlık olarak jd çok daha rahat.Üstünde pet yada bir malzeme varsa sıkıntı olmaz bence var mı bir malzeme.
Ben JD 'ye bulaşmayayaım
JD'nin sesi 2016D'den daha iyiydi. Ama çokta fark yok. Rahatlık olarak jd çok daha rahat.
şimdi kulaklık yanımda değill ama
örtü gibi ince bir şey vardı
Üstünde pet yada bir malzeme varsa sıkıntı olmaz bence var mı bir malzeme.
Ben JD 'ye bulaşmayayaım
jd 110 mu önerirsiniz H2016D miBende 1 aya yakın bir süredir kullanıyorum gayet iyi kulaklık uzun süre takınca ağrı yapmıyor o işaretlediğin yer sert evet ama bir sıkıntı yapmıyor ben kullanırken
James Donkey çöp H2016D aliniz.jd 110 mu önerirsiniz H2016D mi
Dostum rampage onermeyin dedin ama bi bakmanın isterim. Ben rampage sn rw77 prestige (beyaz olanı)aldım 170 tl şuanda, 7.1 surround 360' ses bas vs çok güzel, sesi yüksek, kaliteli, malzemesi de kaliteli, ürünün youtubede incelemelerini izledim güzel ürün, ve şuan elimde yani tam bir f/p ürünü, yani bence 150-200 arası olan kulaklıkların arasında en iyi, istersen bi bakGamenote H2016D kullanan var mı? Sormak istediğim sorular;
2-) Günde 10 saatimi bilgisayar başında geçirdiğim için baş ağrısı yapmaması önemli eski Rampage kulaklığımda 2 saat de kulağım kıpkırmızı ve şiddetli baş ağrısına neden oluyordu. Böyle bir durum söz konusu mu?
Bütçem 150 TL önereceğiniz kulaklık varsa önerebilirsiniz. Rampage önermezseniz sevinirim.Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık, 50 mm hoparlör sürücü dahili mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
neden çöpmüşJames Donkey çöp H2016D aliniz.
Kullandın mı ikisini acaba? Ben ikisini de kullandım ve 710'u çok daha rahat buldum. Kafada duruşu olsun, büyüklüğü olsun çok rahat. Ayrıca h2016d mikrofonunun kalitesini de beğenmedim. İncelemelerde ballandıra ballandıra anlatılan ürünler bazen güzel çıkmayabiliyor.(incelemeyi yazana lafım yok)James Donkey çöp H2016D aliniz.
H2016d 165 lira ve 710 230 lira. Eğer fiyatlarına bakmayacaksak kesinlikle 710 öneriyorum.jd 110 mu önerirsiniz H2016D mi
Teşekkür ederim 1 ay sonra felan alma ihtimalim var fiyatlar uçuş moduna geçmezse jd 110 alırımKullandın mı ikisini acaba? Ben ikisini de kullandım ve 710'u çok daha rahat buldum. Kafada duruşu olsun, büyüklüğü olsun çok rahat. Ayrıca h2016d mikrofonunun kalitesini de beğenmedim. İncelemelerde ballandıra ballandıra anlatılan ürünler bazen güzel çıkmayabiliyor.(incelemeyi yazana lafım yok)
H2016d 165 lira ve 710 230 lira. Eğer fiyatlarına bakmayacaksak kesinlikle 710 öneriyorum.
Alma, sırf mikrofonu iyi diye bir kulaklık alınmaz.Gamenote H2016D kullanan var mı? Sormak istediğim sorular;