Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Kumaş pad ve beyaz umarım güzeldir. Bende alıcam sırf meraktan.
Hocam yine havitin 1000 liralık wireless versiyonu var o nasıl biliyor musunuz almayı düsunüyorumdaKumaş pad ve beyaz umarım güzeldir. Bende alıcam sırf meraktan.
ben aldım dısarıdan ses geçiriyor gibi geldi ama cok hafifHocam yine havitin 1000 liralık wireless versiyonu var o nasıl biliyor musunuz almayı düsunüyorumda
Onu denemedim dostum. O direk Rampage Crack ile aynı gibi duruyor. Muhtemelen aynı sorunlar onda da vardır. Kablosuz kulaklık olayı biraz değişik herkes yapamıyor.Hocam yine havitin 1000 liralık wireless versiyonu var o nasıl biliyor musunuz almayı düsunüyorumda
Fuxi h3 mu diyorsunuz hocamHocam yine havitin 1000 liralık wireless versiyonu var o nasıl biliyor musunuz almayı düsunüyorumda
sanal mı orjinal mı hocam 7.1Kumaş pad ve beyaz umarım güzeldir. Bende alıcam sırf meraktan.
699 TL değil 6999 TL ye belki alabilirsin 7.1 in gerçeğini.sanal mı orjinal mı hocam 7.1
surround yazmıyor diye sordum hocam699 TL değil 6999 TL ye belki alabilirsin 7.1 in gerçeğini
Bak bu gerçek 7.1 piyasada çoğu kulaklık sanal 7.1 gerçek bulmak kolay değil.surround yazmıyor diye sordum hocam
Gelince değerlendirme bekliyoruzKumaş pad ve beyaz umarım güzeldir. Bende alıcam sırf meraktan.
Denerim illa ki ama hediye aldım. Bende çok kulaklık var Rog theta var. Rog Delta Quad dac var forumun hediyesi olan. GSP 500 var eski Tuf h7 var. Theta yetiyorGelince değerlendirme bekliyoruz