bende vardı, ses kasmada çok kötüdür o yüzden geçilir. Ses kartım iyi olmasına rağmen ses kasmıyormuşum daha önce onu anlamış oldum cloud 3 e geçince.blackshark v2x ten geçilirmi ne dersiniz
Bu bütçede kablosuz kulaklıktan ne beklenir bilmiyorum ama ben lol falan oynarken kullanmak için aldım. Fps oyunlarında nasıl olur bilmiyorum. Gamepower mihawk var zaten onun içindeblackshark v2x ten geçilirmi ne dersiniz
V2X'in sesi daha temiz, ben de V2X'ten H3'e geçtim. İkisinden de memnunum o ayrı konu ama kablo ile sorunun yoksa V2X'te kal derimblackshark v2x ten geçilirmi ne dersiniz
Gerek yok 2002p fersah fersah üstün bundan.ben de 2002p var alınır mı
Geçilmez.blackshark v2x ten geçilirmi ne dersiniz
Arkadaşımda fuxi h3 var bende 2002P var karşılaştırmaz cidden fuxi h3 oyuncak gibi sesi falan iğrenç geldi havitten nasıl böyle bir kulaklık çıkar anlamıyorumHavit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
8-10 aydır kullanıyorum hemen hemen mikrofon şarj cok azalmadıkça sıkıntı çıkartmıyor ses kalitesi yeterli çok rahat ki 800 tl gibide bi fiyatta başarılıValla hep kötü yorumlar gördüm ben bu kulaklık hakkında. Alınacaksa H2002D veya H2002P alınmalı bence. Kablosuz versiyonunda çok sıkıntı yaşayan var.
Teşekkürler paylaşım için. Ben de kaptım bir tane.Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com