ürün aynı zaten marka basıyolar bide ufak modifikasyonlar falanrampage hayatta bulaşmam bir defa yaptım o hatayı.
kozmetik önemli , sistemi beyaza çeviriyorum . beyaz kasa , klavye nin yanında siyah kulaklık sırıtır. zaten elimde q10i var bu varken tekrar siyah kablosuz almam.
fuxi h3 kullanıcılarından hiç o tarz bir yorum görmedim şahsen.ürün aynı zaten marka basıyolar bide ufak modifikasyonlar falan
Masa sallandiginda.bile bağlantı kopuyor mikrofon cok kotu diyorlar ?Çökün valla benim bir sene oldu memnunum
Benimkinde sorun yok hocam 5 metreden daha yakında hiç kopma yaşamadım. Mikrofonu da kötü değil 800 liraya kablosuz kulaklık aldığınızı unutmayın tabii beklentileri ne o arkadaşların bilmiyorumMasa sallandiginda.bile bağlantı kopuyor mikrofon cok kotu diyorlar ?
Bende cok kotu yorumlar okudum almak istiyorum ama yorumlar beni geriye itiyorValla hep kötü yorumlar gördüm ben bu kulaklık hakkında. Alınacaksa H2002D veya H2002P alınmalı bence. Kablosuz versiyonunda çok sıkıntı yaşayan var.
ÇÖKBende cok kotu yorumlar okudum almak istiyorum ama yorumlar beni geriye itiyor
ÇÖK ÇÖKAlsam mı acaba yorumları okuyunca tereddüte düştüm
Kulak üstü kulaklıklardan nefret ediyorum yoksa alcaktımHavit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com