Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Havit Gamenote Fuxi H3 699 TL🔥

Mikrofonu çöp denilebilecek kadar kötü değil. çöp diyenler abartıyor. İş görür. Amaç haberleşmekse net cızırtısız haberleşirsin yani. Ses kasmayı denemedim ancak hikayeli oyunlarda gayet güzel. 3 aydır beyazı var. Hazirandan beri de kardeşimde siyahı var güzel ürün. Zaten 700TL 3 yemek parası. Denk gelsem 2 tane alırdım stok bitmiş.

Mikrofonu çöp denilebilecek kadar kötü değil. çöp diyenler abartıyor. İş görür. Amaç haberleşmekse net cızırtısız haberleşirsin yani. Ses kasmayı denemedim ancak hikayeli oyunlarda gayet güzel. 3 aydır beyazı var. Hazirandan beri de kardeşimde siyahı var güzel ürün. Zaten 700TL 3 yemek parası. Denk gelsem 2 tane alırdım stok bitmiş.
899 tl ye :) satışta. :)

Kulaklık geldi
- Çok hafif ergonomisini çok beğendim
- Mikronu kesinlikle çöp değil, iyi de değil ortalama
- Ses kalitesini bu kadar iyi beklemiyordum beklediğimin üstünde ses kalitesi var usb wireless ile. BT denemedim (Denedim BT modu iyi değil)
- Malzeme kalitesi iyi değil ama bir yandan da hafif olması iyi olmuş uzun vade kullanınca ne olduğu belli olur
konu için teşekkürler

Son düzenleme:
Kulaklık geldi
- Ses kalitesini bu kadar iyi beklemiyordum beklediğimin üstünde ses kalitesi var usb wireless ile. BT denemedim
- Malzeme kalitesi iyi değil ama bir yandan da hafif olması iyi olmuş uzun vade kullanınca ne olduğu belli olur
konu için teşekkürler
Daha önce ki kulaklığın neydi hocam , neye göre iyi kiyaslamasi

incehesap 999 dan iteledi bu cuma bize adı batsın gaming gecesi miş.

Kulaklık geldi
- Ses kalitesini bu kadar iyi beklemiyordum beklediğimin üstünde ses kalitesi var usb wireless ile. BT denemedim (Denedim BT modu iyi değil)
konu için teşekkürler
evet banada bugün geldi aynen dediklerine katılıyorum ek olarak 7.1 özelliği baya kötü stereo modda daha iyi ses kasılıyor.

Geri