1 yıldır kullanıyorum ben kasabiliryorumcs2 oynuyorum. ses kasılır mı? deneyen var mıdır?
Kafada agirlik yapiyor mu bunaltiyormu yaniArkadaşımda fuxi h3 var bende 2002P var karşılaştırmaz cidden fuxi h3 oyuncak gibi sesi falan iğrenç geldi havitten nasıl böyle bir kulaklık çıkar anlamıyorum
(2002p den çok memnunum alın aldırın.)
bir süre sonra baya yapıyorKafada agirlik yapiyor mu bunaltiyormu yani
O yuzden iste bez padleri olan hafif bisey olarak almayı dusunuyom fuxi h3 , sadece discordda takiliyorum is gormez mi hicbir süre sonra baya yapıyor
1100-1200 dü en son baktığımda nerdeyse yarı fiyatı alınırHavit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kablolu kulaklık performansı vermez ama fp olarak bütçe kısıtlıysa çok iyi ürünArkadaşlar almaya değer mi ses kalitesi nasıl 5 yıllık razer kulaklığımı emekli etmeye değer mi? Özellikle mikrofounu nasıldır?
hocam bağlantı kopması falan dediler direkt soğudum açıkçası ben benim ihtiyar ile devam can çekişmesine rağmen aldığı hasarlara rağmen... Bozulunca daha güzel bir şey alırım.800 liralık kulaklığı 3000tl +
Kablolu kulaklık performansı vermez ama fp olarak bütçe kısıtlıysa çok iyi ürün
Dün haberimiz olsaydı geçti artık kargoya verilmiş siparişArkadaşlar SUPER100 koduyla 699TL’ye alabilirsiniz. 500’e 100TL indirim veriyor bu kod