Neler Yeni

Havit Fuxi H3 Kablolu Kullanım İçin Alınır Mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kablolu kullanacağım. Bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. 2002p almıştım ama küçük geldiğinden iade ettim. Hafif, rahat bir şey arıyorum. Kablosuz kullanımda şikayet çok ama kablolu kullanırsam üzer mi?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yunus Emre Uzun
Kablolu kullanacağım. Bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. 2002p almıştım ama küçük geldiğinden iade ettim. Hafif, rahat bir şey arıyorum. Kablosuz kullanımda şikayet çok ama kablolu kullanırsam üzer mi?

hocam h7 vardı böyle berbat bir ses kalitesi görmedim iade ettim onuda almadılar öyle kaldı ben şahsen tavsiye etmem oyun oynuyorsanız

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Egemen Düzgüm
sakın almayin hocam ben aldım anında iaede ettim

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ali poyraz

alma sakın

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam h7 vardı böyle berbat bir ses kalitesi görmedim iade ettim onuda almadılar öyle kaldı ben şahsen tavsiye etmem oyun oynuyorsanız
almayın aldırmayın
sakın almayin hocam ben aldım anında iaede ettim
Hocam sizler kablosuz kullandıgınız için mi kötü deneyımler yaşadınız yoksa kablolu kullanırken de mi berbat? Ben kablolu kullanacağım.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali arda

al memnunum

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
Bayadır kullanıyorum ilk olarak direk bluetooth özelliği yokmuş gibi say çünkü berbat sürekli kesiliyor. Dongle ile kullanımda ses kalitesi kablosuz ve fiyatına bakılırsa iyi. Mikrofonu benim eski en giriş seviye rampage kulaklığa göre daha kötü. Kablolu kullanımda ses ve mikrofon kalitesi baya değişiyor. Dışarıya hoparlör gibi ses veriyor ve altta boşluk kalıyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,296
İsim
Abdullah Aydoğdu
Almıyorum o zaman. 2002P almıştım kafama küçük geldi diye iade ettim. Alacak kulaklık bulamıyorum 1K civarına.
Kablolu, rahat olsa yeter çok bir beklentim de yok

Top Bottom