Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Havit Gamenote Fuxi-H3 799TL🔥

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
tuş kısayolları şu şekilde

açma kapama 2 kere basınca bluetooth - 2.4 geçiş
mute tuşuna 2 kez basınca 7.1 aktif oluyor
ses artırma 2 kez basınca sonraki şarkı
ses kısma 2 kez basınca önceki şarkı

sen elden çıkarmışsın gerçi ama konuyu okuyan diğer arkadaşlara belki not olsun.
Sen kullaniyor musun hocam kulakligi

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mokarco mokarco
Sen kullaniyor musun hocam kulakligi
ben sipariş verdim kargom yolda

bunun birebir aynısı "rampage crack h11" modelini kardeşim kullanıyor. uyku hariç 18 saat kafasında :) discordu hiç kapatmıyor. acayip hafif, konforlu, padleri kumaş olduğu için terletmiyor, mikrofonu yeterli, şarjı iyi,

rampage olan 1700 tl civarlarında çok pahalı diye kendime alamamıştım. şu anda havit bedavadan biraz pahalı :) hemen çektim bir tane.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

bunun birebir aynısı "rampage crack h11" modelini kardeşim kullanıyor. uyku hariç 18 saat kafasında :) discordu hiç kapatmıyor. acayip hafif, konforlu, padleri kumaş olduğu için terletmiyor, mikrofonu yeterli, şarjı iyi,

rampage olan 1700 tl civarlarında çok pahalı diye kendime alamamıştım. şu anda havit bedavadan biraz pahalı :) hemen çektim bir tane.
Valla bilemedim cok kararsızım ya çok gommusler de ovmusler de

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mokarco mokarco
abi 799 tl fiyatına göre deyip çok beklentin olmadan kullanacaksın. 2 kere tavuk dürüm + ayran yemez pas geçersin, evde makarna yaparsın, kulaklık bedavaya gelmiş olur zaten :D

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert ash
Valla bilemedim cok kararsızım ya çok gommusler de ovmusler de
şuan kullanıyorum hocam valoda çok sorun yaşamadım mikrofonunu kullanmıyorum ses seviyesi tatmin eder şarkılardan keyif alıyorum kablolu bir 7z1 gibi değil ama iyi kulaklık şarj süresi de oldukça iyi bence

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
çöpe atmak istediğiniz 799 TL'niz varsa atabilirsiniz
Sizin kadar boş konuşan insan görmedim. Bu ürün fason mal aynı ürünü farklı bir markada 1 yıldır kullanıyorum tek diyeceğim şey şu bu fiyata bedava satıyorlar.

Amd34

80+ Silver
Sizin kadar boş konuşan insan görmedim. Bu ürün fason mal aynı ürünü farklı bir markada 1 yıldır kullanıyorum tek diyeceğim şey şu bu fiyata bedava satıyorlar.
Abi bu fiyata kablolu bile zorken kablosuz ve 7.1 ürün veriyorlar mikrofon olarak çok iyi olmayabilir ses olarak nasıldır fps oyunları için ama dediğin gibi bu fiyata kablosuz bedava

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
abbas
Ses kasılmıyor vs diyenlere ya bozuk gelmiş ya da kullanmayı bilmiyorlar, kulaklığı perşembe almıştım bugün geldi, cs2 açtım baktım gayette ses kasılıyor, sesleri tabii ki logitech, corsair steelseries gibi berrak değil ama 800 liraya gayette alınır boş yapmasın kimse.

Akanzai

80+
Xboxıma alsam mı diye düşünüyorum 3.5mm kullanımıda varmış.Başka önerisi olan var mı?

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ilkay
vgn vxe v1 den geçilir mi? Vgn nin mikrofonu bir süre sonra kötüleştiği için arkadaşlarım tarafından zorbalanıyorum

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
vladimiz putin

hocam urun geldiginde fikirlerinizi ve oyun performansini vs. yazar misiniz bende almayi dunusuyorum.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Logitech G635 kullanıyorum geçmeye değer mi ?

Raiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mercan
geldi bnim kulaklık sabah, valla 2 saat kullandım şimdilik bi sıkıntısı çıkmadı memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,205
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom