mamusk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 597
- İsim
- Muhammet Sadık Ceyhan
200tl civarlarında iki rakip;Gamenote KB435L vs GamePower Warlock Compact Karşılaştırması!
1-Switchler:
Gamenote tarafında gamegarajın sitesinde outemu switch olduğu yazıyor fakat alan arkadaşlar başka bir switch olduğunu söylüyorlar,sadece mavi switch versiyonu var.
GamePower Warlock Compact ta ise kırmızı ve mavi switch versiyonları var. Mavi switch olan outemu olmasıyla öne geçiyor,fakat fiyatı hepsinden pahalı,Kırmızı ise outemu değil.
2-Aydınlatma
Aydınlatma olarak ise Warlockta sabit renkler var ve değiştiremiyorsunuz.İkisinde de Türkçe Q dizilim olduğu yazıyor,Warlockun fotoğrafında büyük enter var;
Gamenote da ise fotoğrafta normal küçük enter olarak gözüküyor ;
ama aldığınızda farklı olabilir.
Gamenote un aşağıda verdiğim linkteki modeli rgb modeli,yurtdışında sanırsam warlock gibi olanı da var(Rainbow diye geçiyor)
Gamenote aydınlatma olarak rgb olmasıyla öne geçiyor.
3-Kronik sorunlar ve sorun yaşayanlar:
Şimdi gel gelelim can alıcı konuya;sorunlar ve sorun yaşayanlar:
Forumda Gamenote KB435L kullanan
Diğer okuduğum mesajlarda da buna benzer şeyler duydum.
Gamepower bünyesinde ise işler biraz kızışıyor;
Saber RGB lerde Ogrelerde Warlock normal versiyonda (Bakın warlock compact değil normal warlock) çok fazla sorun yaşayan var bu bariz,fakat warlock compactın aynı olmadığını düşünüyorum
çünkü yapılan kötü yorumlar warlock adına warlock compact adına değil,ben compact ın da alınabiliceğini düşünüyorum.
Fakat ne yazıkki bu bütçede klavyeler için yay sesi vb bunlar olası şeyler.
İlk defa buna benzer bir şey yapıyorum eksik gördüğünüz yerler veya eleştirileriniz varsa bekliyorum şimdiden sağolun
Linkler;
Gamenote:
Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye
Gamepower:
(Red)
GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch
(Outemu Blue)
GamePower Warlock Compact Mekanik Mavi Outemu Switch
1-Switchler:
Gamenote tarafında gamegarajın sitesinde outemu switch olduğu yazıyor fakat alan arkadaşlar başka bir switch olduğunu söylüyorlar,sadece mavi switch versiyonu var.
GamePower Warlock Compact ta ise kırmızı ve mavi switch versiyonları var. Mavi switch olan outemu olmasıyla öne geçiyor,fakat fiyatı hepsinden pahalı,Kırmızı ise outemu değil.
2-Aydınlatma
Aydınlatma olarak ise Warlockta sabit renkler var ve değiştiremiyorsunuz.İkisinde de Türkçe Q dizilim olduğu yazıyor,Warlockun fotoğrafında büyük enter var;
Gamenote da ise fotoğrafta normal küçük enter olarak gözüküyor ;
ama aldığınızda farklı olabilir.
Gamenote un aşağıda verdiğim linkteki modeli rgb modeli,yurtdışında sanırsam warlock gibi olanı da var(Rainbow diye geçiyor)
Gamenote aydınlatma olarak rgb olmasıyla öne geçiyor.
3-Kronik sorunlar ve sorun yaşayanlar:
Şimdi gel gelelim can alıcı konuya;sorunlar ve sorun yaşayanlar:
Forumda Gamenote KB435L kullanan
@Nightmare837 ile konuştum:
-Gamenote KB435L kullanıyormuşsun,ne kadar zamandır kullanıyorsun?memnun musun?
-1 ay falan. Bazı tuşlarda yay sesi değil de metalik bir ses var. Her zaman çıkmıyor o ses. Bazen çıkıyor. Çınlama değil de yay hissi var. Sesi değil hissi. İçinde titreşim var gibi hissettiriyor. Onun dışında bir sorun yok.Diğer okuduğum mesajlarda da buna benzer şeyler duydum.
Gamepower bünyesinde ise işler biraz kızışıyor;
Saber RGB lerde Ogrelerde Warlock normal versiyonda (Bakın warlock compact değil normal warlock) çok fazla sorun yaşayan var bu bariz,fakat warlock compactın aynı olmadığını düşünüyorum
çünkü yapılan kötü yorumlar warlock adına warlock compact adına değil,ben compact ın da alınabiliceğini düşünüyorum.
Fakat ne yazıkki bu bütçede klavyeler için yay sesi vb bunlar olası şeyler.
İlk defa buna benzer bir şey yapıyorum eksik gördüğünüz yerler veya eleştirileriniz varsa bekliyorum şimdiden sağolun
Linkler;
Gamenote:
Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye
Gamepower:
(Red)
GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch
(Outemu Blue)
GamePower Warlock Compact Mekanik Mavi Outemu Switch