Neler Yeni

Gamenote Kb487L aldım H.O G.O?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
100TL'ye fena bir klavye değil .
Hayırlı olsun ,multimedya tuşları bakımından zengin güzel bir klavye diyebilirim.

Merak ederseniz incelemesini yapmıştım bakabilirsiniz.
Link varsa atarmisiniz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
100TL'ye fena bir klavye değil .
Hayırlı olsun ,multimedya tuşları bakımından zengin güzel bir klavye diyebilirim.

Merak ederseniz incelemesini yapmıştım bakabilirsiniz.
Tam bende inceleme yaparım diyordum ki sizin mesajınızı gördüm. Neyse 🙂

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

rookie27

80+ Gold
Kendi fikrimi belirteyim 👍
Klavye 90 TL ye gerçekten çok başarılı fiyat/performans ürünü.
Kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Bilek desteği var.
Tuşların basma hissiyatı güzel.
Işıklandırması idare eder tuşlar ezberinizde değil ise geceleri sıkıntı yaratabilir sadece.
Multimedya tuşları var

Alfha13

80+ Silver
valla elin klavyeye alışık değilse yeni pc almışsan öylede güzel bir karışıyorki sırf bu yüzden rgb klavye aldım.
Telefon kullanmadın mı hiç? Klavyeye bakarak basıyorsan çok da oyun oynayamazsın zaten. Alıştıktan sonra da elin otomatik oraya gidiyor.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Telefon kullanmadın mı hiç? Klavyeye bakarak basıyorsan çok da oyun oynayamazsın zaten. Alıştıktan sonra da elin otomatik oraya gidiyor.
dostum farkettiysen yeni alanlar dedim şuanda ben telefonda klavyeye bakmadan yazıyorum çünkü yıllardır kullanıyorum
amma ve lakin pc klavyesine yeni başladığımda karanlıkken hiç kullanamıyordum elim alışık değildi
yaklaşık 9 ay oldu şuan hızlı yazıyorum fakat yinede bakmadan yazamıyorum tamam tuşların yeri ezberimde ama milimde olsa kayma oluyor ve yanlış yazma oluyor.

rookie27

80+ Gold
dostum farkettiysen yeni alanlar dedim şuanda ben telefonda klavyeye bakmadan yazıyorum çünkü yıllardır kullanıyorum
amma ve lakin pc klavyesine yeni başladığımda karanlıkken hiç kullanamıyordum elim alışık değildi
yaklaşık 9 ay oldu şuan hızlı yazıyorum fakat yinede bakmadan yazamıyorum tamam tuşların yeri ezberimde ama milimde olsa kayma oluyor ve yanlış yazma oluyor.
Odana 30 TL ye şerit bir LED alıp masanın etrafından geçirir isen rahatlıkla görürsun hem de güzel bir ambiyans olur 👍

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Odana 30 TL ye şerit bir LED alıp masanın etrafından geçirir isen rahatlıkla görürsun hem de güzel bir ambiyans olur 👍
ama alttan tuşları aydınlatması daha iyi bence.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Evet daha iyi lakin 100 TL ye Rampage gibi çöp markalar almaktan iyi olduğu kesin.
ben şokta indirimdeyken şunu almıştım: link
indirimdeydi 90 tl idi 2 harf silindi sadece ama başka kötü bir yanını görmedim bide bazen spacenin teli gıcırdar gibi oluyor sonuçta 100 tl ye kalkıp süper bir şey bekleyemezsin bulduğunun en iyisini almak zorundasın.

Top Bottom