Link varsa atarmisiniz100TL'ye fena bir klavye değil .
Hayırlı olsun ,multimedya tuşları bakımından zengin güzel bir klavye diyebilirim.
Merak ederseniz incelemesini yapmıştım bakabilirsiniz.
Link varsa atarmisiniz
Tam bende inceleme yaparım diyordum ki sizin mesajınızı gördüm. Neyse100TL'ye fena bir klavye değil .
Hayırlı olsun ,multimedya tuşları bakımından zengin güzel bir klavye diyebilirim.
Merak ederseniz incelemesini yapmıştım bakabilirsiniz.
Yine yapın,maksat çeşitlilik olsun.Tam bende inceleme yaparım diyordum ki sizin mesajınızı gördüm. Neyse
Telefon kullanmadın mı hiç? Klavyeye bakarak basıyorsan çok da oyun oynayamazsın zaten. Alıştıktan sonra da elin otomatik oraya gidiyor.valla elin klavyeye alışık değilse yeni pc almışsan öylede güzel bir karışıyorki sırf bu yüzden rgb klavye aldım.
dostum farkettiysen yeni alanlar dedim şuanda ben telefonda klavyeye bakmadan yazıyorum çünkü yıllardır kullanıyorumTelefon kullanmadın mı hiç? Klavyeye bakarak basıyorsan çok da oyun oynayamazsın zaten. Alıştıktan sonra da elin otomatik oraya gidiyor.
Odana 30 TL ye şerit bir LED alıp masanın etrafından geçirir isen rahatlıkla görürsun hem de güzel bir ambiyans olurdostum farkettiysen yeni alanlar dedim şuanda ben telefonda klavyeye bakmadan yazıyorum çünkü yıllardır kullanıyorum
amma ve lakin pc klavyesine yeni başladığımda karanlıkken hiç kullanamıyordum elim alışık değildi
yaklaşık 9 ay oldu şuan hızlı yazıyorum fakat yinede bakmadan yazamıyorum tamam tuşların yeri ezberimde ama milimde olsa kayma oluyor ve yanlış yazma oluyor.
ama alttan tuşları aydınlatması daha iyi bence.Odana 30 TL ye şerit bir LED alıp masanın etrafından geçirir isen rahatlıkla görürsun hem de güzel bir ambiyans olur
Evet daha iyi lakin 100 TL ye Rampage gibi çöp markalar almaktan iyi olduğu kesin.ama alttan tuşları aydınlatması daha iyi bence.
ben şokta indirimdeyken şunu almıştım: linkEvet daha iyi lakin 100 TL ye Rampage gibi çöp markalar almaktan iyi olduğu kesin.