Çınlama problemi dışında kronik bir problemi yok diye biliyorum[https://www.gamemar.com/gamenote-kb...rgb-gaming-klavye-pmu6509?ref=akakce&v=1.90.2
Şu an piyasanın en ucuz mekanik klavyesi... Ve bundan daha pahalıaya gamepower,performax,gamebooster falan anca var ...
Aşırı iyi fiyat düşünülebilir...
Çınlama problemi ne?Çınlama problemi dışında kronik bir problemi yok diye biliyorum
Çok ses yapar mı ya geceleri falanaldım ya evde dursun küçük bir şey başka yere gittiğinde taşınabilir
Çok ses yapar mı ya geceleri falan
Ya valla genel blue switchlerden daha az mı daha çok mu sesli onu öğrensem yeter gibi ama yine fazla sesli olur bu.ses olayı sana bağlı
Normal yani bu paraya artık anca amazondaki değişik membran bile olduğunu sanmadığım %60 klavyeler var...ucuz mekanik klavyelerde çok çınlama vakası oluyo b640 aldım 280 liraya boşluğa basınca kendinden geçiyor klavye .d
knk ben de asus rog deluxe red swıtch var bu bıle ses cıkarıyor yanı mavısını meraktan aldım d:Çok ses yapar mı ya geceleri falan
Biraz çınlama sesi hariç güzel klavye kalite gayet iyi
Bu nereden çıktı bilmiyorum ama çınlama sesi her zaman kalitesiyle doğru orantılı değil. Yaygın kanının aksine cherry switchler de çınlama yapar.Çınlama problemi dışında kronik bir problemi yok diye biliyorum
Gamemar çarşamba indirimleri olarak açtım. 348 tl idi.Ben bulamadım neyse hala stokta hatırlatma olur...