Harbi 220 TL'ye XDA 150 küsür tuşlu keycap, 300 TL'ye Z11 almıştım çok iyiydi.Ali bozdu artık yerini temu aldı ne günlerdi Z11 dönemleri![]()
Harbi 220 TL'ye XDA 150 küsür tuşlu keycap, 300 TL'ye Z11 almıştım çok iyiydi.Ali bozdu artık yerini temu aldı ne günlerdi Z11 dönemleri![]()
Keşke olsam...Hocam siz Orijinal Doktor biyolojimisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ali bozdu artık yerini temu aldı ne günlerdi Z11 dönemleri![]()
PBT okey taşı gibi sağlam güzel ses çıkarıyor, şeffaf pudding daha sessiz ve kalitesi kötüyse yoğurt kovası plastiği hissiyatı veriyor. Ben ışıksız kullandığım için PBT daha mantıklı geliyor.şu yazıları neden şeffaf yapmıyorlar anlamış değilim. Öbür türlü ışık yansa da harfler gözükmüyor.
Keşke bende olsam ohh mis beleşten TIP beKeşke olsam...
biraz daha pahalıya gelebilir ama yeni hesap açıp ilk indirim ile ucuza gelir375 TL'ye Ali'den keycap alınabiliyor mu ki piyasa bozulmuştu en son.
Klavyeyi ezbere biliyorsanız Türkçe olması şart değil.türkçe değilse ne işimize yarayacak
Öyle korkunç çirkin görünür. Şu an için 2-3 seçenek var yalnızca. Biri hyperx pudding keycaps diğeri de wraithin getirttikleri. Tabii her klavyeye de uymayabiliyor onlar da...üreten az kişi var etiketle felan halledilir