Gamenote kulaklık alınır mı

kardeşim ben kullanıyorum indirimli aldım 250tl'ye 1 hafta önce. ses güzel mikrofon harika tavsiye ederim.

Bende yeni konu açtım şimdi. İndirim kovalıyorum şuan 310 TL kargo dahil var alsam mı yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim. (Normalde bütçem 250 tl civarındaydı ama o bütçede çıkarılabilir mikrofonlu güzel kulaklık bulamadım bütçemi maksimum 300 e çıkarabildim.)

Bende yeni konu açtım şimdi. İndirim kovalıyorum şuan 310 TL kargo dahil var alsam mı yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim. (Normalde bütçem 250 TL civarındaydı ama o bütçede çıkarılabilir mikrofonlu güzel kulaklık bulamadım bütçemi maksimum 300 e çıkarabildim.)
benim bütçemde oydu indirimi tesadüf gördüm karne kampanyasıydı bence bekle acele etme tüm siteleri takip et

Bende yeni konu açtım şimdi. İndirim kovalıyorum şuan 310 TL kargo dahil var alsam mı yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim. (Normalde bütçem 250 TL civarındaydı ama o bütçede çıkarılabilir mikrofonlu güzel kulaklık bulamadım bütçemi maksimum 300 e çıkarabildim.)
yakında incelemesini paylaşacaktım kulaklığı çok beğendim fakat muhtemelen sadece bende olan dönüştürücüsünde bir problem vardı 1 hafta kullandım fakat dediğim gibi dönüşütürücüde sıkıntı çıkınca değişime gönderdim gelince detaylı incelemesini paylaşırım

Genellikle öneriyorum.
Zamanında yurt dışından almayı planladığım için çok incelemiştim.
Güzel kulaklık

Alınır.

Buna da bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,068
Üyeler
173,927
Son üye
lasxd