Gamenote marka klavye alınır mı ?

execute

80+
Reaksiyon skoru
74
Bütçe
500
gamenote klavyeler neden alınabilir ve neden alınamaz öneride bulunursanız sevinirim.
bütçe max 500.

daha çok düşük bütçeli klavyeler için (100-300) sıkça öneriliyordu forumda aylar önce şimdi o klavyeler bu bütçeye yaklaştıysa bilemem ama fena marka değil sanırım

daha çok düşük bütçeli klavyeler için (100-300) sıkça öneriliyordu forumda aylar önce şimdi o klavyeler bu bütçeye yaklaştıysa bilemem ama fena marka değil sanırım
500 e TKL klavye önerme imkanın var mı?

rgb yazıyosa rgbdir kanka rainbow yazardı sabit renkli olsa

rgb yazıyosa rgbdir kanka rainbow yazardı sabit renkli olsa
çoğu sitede RGB yazıyor ama rainbow klavye felan muhabetti var. inventusatan hiç alışveriş yapmadım birde hiç alışverişiniz oldu mu güvenli olduğunu biliyorum ama kargo süresi fln nasıl alaca ?

çoğu sitede RGB yazıyor ama rainbow klavye felan muhabetti var. inventusatan hiç alışveriş yapmadım birde hiç alışverişiniz oldu mu güvenli olduğunu biliyorum ama kargo süresi fln nasıl alaca ?
güvenli site diye biliyorum ben de almadım bir şey ama. Mesela benim kullandığım redragon k552 rainbow ve rainbow diye geçiyo yani rainbow olsa rainbow derlerdi rgb dediklerine göre rgb gelir rahat ol. Kargo süreci de aynı 3 iş günüdür ya geciktirmezler bence.

güvenli site diye biliyorum ben de almadım bir şey ama. Mesela benim kullandığım redragon k552 rainbow ve rainbow diye geçiyo yani rainbow olsa rainbow derlerdi rgb dediklerine göre rgb gelir rahat ol. Kargo süreci de aynı 3 iş günüdür ya geciktirmezler bence.
klavye goşuma gitti onu alabilirim
Ben Kullanıyorum Ve Memnunum.
Kullandığım Model HV-KB432L
sorum olucak bu gamenote klavyelerin red swtich seçeneği yok mu?

gamepower rampage gibi markalar yerine redragonu tercih ederim kesinlikle ben kullanıyorum memnunum. Gamenot ben klavye alcağım zamanlarda daha düşük bütçeler için iyi bir alternatifti sen bilirsin

sorum olucak bu gamenote klavyelerin red swtich seçeneği yok mu?
Benim Gördüklerimin Hepsi Blue Switch Tuşlara Sahipler Ama Hissiyatı Çok Güzel Tabi Sesi Sorun Etmiyorsanız.

Benim Gördüklerimin Hepsi Blue Switch Tuşlara Sahipler Ama Hissiyatı Çok Güzel Tabi Sesi Sorun Etmiyorsanız.
ben blue switchte oynayamıyorum gerçekten sesliler ve babamda güvenlik görevlisi onu rahatsız etmek istemem. bu reddragonu alabilirim başka tavsiyeleriniz var mı?

Geri