GAMEON GOAE27QHD165IPS Pro 27" QHD, 165Hz MPRT 0.5ms 4630 TL

Ben aldım geçen gün benim ürün bugün geldi Işık sızması falan yok renkler gayet canlı net normalde 4K LG va panel kullanıyorum ondan birtık daha iyi renkleri kontrastı diyebilirim sadece sağ en alt köşe kısımda iki adet küçücük ölü piksel var 4700-800 liralara bedava bir ürün

Vallahi bu paraya da eleştirmeyiz herhalde bedavaya adamlar 2K monitör veriyor artık ne gelirse şansınıza.

Kart kampanyası + kazı kazanla 2900 TL'ye getirdim. Bugün kargolandı bakalım ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım geçen gün benim ürün bugün geldi Işık sızması falan yok renkler gayet canlı net normalde 4K LG va panel kullanıyorum ondan birtık daha iyi renkleri kontrastı diyebilirim sadece sağ en alt köşe kısımda iki adet küçücük ölü piksel var 4700-800 liralara bedava bir ürün
Ghosting durumu nasıl hocam?

Ölü pikseli olan cihaz isterse 3 bin olsun benim için çöptür gözüne takılmayacak olan kafaya takmayacak olanlar varsa o başka. Siyah ekrandaki hafif ışık süzmeleri pek umurumda olmaz yeter ki ölü piksel olmasın

Kart kampanyası + kazı kazanla 2900 TL'ye getirdim. Bugün kargolandı bakalım ne olacak

2900 mu aldın yuh be kardeşim az daha zorlasan alacaklı olacaksın :D

Ghosting gozume gelmedi hocam pek sag en altta isik sizmasi var ama hafif ips panel sonucta bence bu parayi eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri