Neler Yeni

Gamepad almak istiyorum ?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
hocam peki bu iki kol arasında hangisini tercih etmeliyim ? gamesir +1k yı hak ediyor mu ? ayrıca alıcı gözüyle, görünüş olaraktan özellikle 8bitdo'nun renk/stilleri pek bana hitap etmiyor. tercihen siyah bir kol isterim fakat yok ise 8bitdo tarafında daha sade renkler beyaz, yeşil, mavi vb. var mıdır ?
Bence değiyor. Özelik açısından daha zengin olmasının yanında şarj standı ile de beraber geliyor. Aynı zamanda zaten üst düzey kollarla yarışma amaçlı yapılan bir kol.
8bitdonun daha sade renkleri de vardı diye hatırlıyorum atayım. Satıcı kurum zaten bu attığım site buradan da güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Burak
Merhaba, forza, ets2 gibi araç simülasyon oyunları olsun. elden ring, god of war tarzı sinematik oyunlar olsun oynamak için klavye + fareye göre daha çok konfor ve benim için alışılmadık bir şey deneyimlemek amacı ile gamepad almayı düşünüyorum. piyasada bilindik 2 gamepad var birisi xbox 9. nesil diğeri ps5 kolu. xbox ps5 kolu yanında oyuncak gibi kalıyor ve fiyatları hemen hemen aynı bu nedenle ps5 kolu almak isterdim fakat bilgisayar için yazılım desteği pek yokmuş xbox'ın ise tam desteği olup belirttiğim gibi ps5 kolu yanında donanımsal olarak 'oyuncak' gibi kalıyor dolayısı ile ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bütçe 3.000Tl ye kadar çıkmışken pişman olmayacağım, iyki almışım dedirtecek bir şey istiyorum fakat işin içinden çıkamadım. Tabii almamak da bir seçenek sizce ne yapmam gerek ? siz olsanız ne yapardınız ?? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Xbox 9.nesil gamepad alabilirsin fiyatlara bak 3 k nin altına düşüyorlar çoğu zaman özellikle amazonda.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,724
İsim
Diyarhan
Gamesir Cyclone 2 Pro veya BBW Blitz 2 (Trigger malesef yarış oyunları için pek uygun değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,923
Üyeler
172,441
Son üye
rtx4060m
Top Bottom