Hocam pc için ne xbox ne de dualsense. Gamesir cyclone 2 3000 tl için en iyi gamepad şu anda. Kendim de aktif olarak kullanıyorum ve bir sürü de gamepad denemiş biri olarak beni fazlasıyla memnun etti. Ömür olarak da özellik olarak da her yönden fazlasıyla memnun edecek bir ürün, aynı zamanda bilinen bir marka ve xbox ile işbirliği yapmış konsolları için ürün üreten bir marka. Fazlasıyla güzel bir kol memnun kalmama ihtimaliniz yok
hocam öncelikle önerin ve detaylı anlatımın için teşekkür ederim fakat 8bitdo gamepad hakkında sorduğum soruyu tekrarlayacağım hatta garantisini vs. bile bir kenara bıraktım, kolu satın alabileceğim bir yer bulamadım sanırım yurtdışından gelecek ve bu da artık gümrük sorunlarını doğuracak
Merhaba, forza, ets2 gibi araç simülasyon oyunları olsun. elden ring, god of war tarzı sinematik oyunlar olsun oynamak için klavye + fareye göre daha çok konfor ve benim için alışılmadık bir şey deneyimlemek amacı ile gamepad almayı düşünüyorum. piyasada bilindik 2 gamepad var birisi xbox 9. nesil diğeri ps5 kolu. xbox ps5 kolu yanında oyuncak gibi kalıyor ve fiyatları hemen hemen aynı bu nedenle ps5 kolu almak isterdim fakat bilgisayar için yazılım desteği pek yokmuş xbox'ın ise tam desteği olup belirttiğim gibi ps5 kolu yanında donanımsal olarak 'oyuncak' gibi kalıyor dolayısı ile ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bütçe 3.000Tl ye kadar çıkmışken pişman olmayacağım, iyki almışım dedirtecek bir şey istiyorum fakat işin içinden çıkamadım. Tabii almamak da bir seçenek sizce ne yapmam gerek ? siz olsanız ne yapardınız ?? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
hocam öncelikle önerin ve detaylı anlatımın için teşekkür ederim fakat 8bitdo gamepad hakkında sorduğum soruyu tekrarlayacağım hatta garantisini vs. bile bir kenara bıraktım, kolu satın alabileceğim bir yer bulamadım sanırım yurtdışından gelecek ve bu da artık gümrük sorunlarını doğuracak
Hocam gizala sitesinden almanız daha iyi olur, zira satıcısı da normalde orası ve garanti olarak da iyi bir garanti sunuyorlar. Bahsettiğim kolun da aynı şekilde satıcısı gizala. 8bitdo ve gamesir markasının resmi distribütör ve garantisini sağlıyorlar. Garanti konusunda iyi olduklarını duydum ama benim bir deneyimim yok kendileriyle. Amazon üzerinde satıcı gizala şeklinde bulursanız sorunlu ürün iadesi ve garanti konularında daha iyi bir hizmet alabilirsiniz. Ama dediğim üzere cyclone 2 daha üstün ve ergonomi ve malzeme kaliteis açısından ultimate 2c modelinden daha iyi bir kol
Hocam dualsense'in pcde ps oyunlarında haptic feedback ve adaptif trigger özelliklerini kullandırtması hariç bir özelliği yok aslında. Kalan oyunlarda hatta kullanmak için kendini xbox kolu gibi gösteriyor yani 3. parti kollardan farkı kalmıyor fazla. Bana göre pcye alınabilecek en mantıklı kollar 3. parti hall effect veya tmr joystick/triggerlı gamepadlerdir. Dualsense ve xbox 9. nesil gibi potansiyometre kullanan kollar stick drift olma ihtimalinin yüksek olmasından ötürü uzun ömürlü kollar değil çoğunlukla
Hocam gizala sitesinden almanız daha iyi olur, zira satıcısı da normalde orası ve garanti olarak da iyi bir garanti sunuyorlar. Bahsettiğim kolun da aynı şekilde satıcısı gizala. 8bitdo ve gamesir markasının resmi distribütör ve garantisini sağlıyorlar. Garanti konusunda iyi olduklarını duydum ama benim bir deneyimim yok kendileriyle. Amazon üzerinde satıcı gizala şeklinde bulursanız sorunlu ürün iadesi ve garanti konularında daha iyi bir hizmet alabilirsiniz. Ama dediğim üzere cyclone 2 daha üstün ve ergonomi ve malzeme kaliteis açısından ultimate 2c modelinden daha iyi bir kol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dualsense'in pcde ps oyunlarında haptic feedback ve adaptif trigger özelliklerini kullandırtması hariç bir özelliği yok aslında. Kalan oyunlarda hatta kullanmak için kendini xbox kolu gibi gösteriyor yani 3. parti kollardan farkı kalmıyor fazla. Bana göre pcye alınabilecek en mantıklı kollar 3. parti hall effect veya tmr joystick/triggerlı gamepadlerdir. Dualsense ve xbox 9. nesil gibi potansiyometre kullanan kollar stick drift olma ihtimalinin yüksek olmasından ötürü uzun ömürlü kollar değil çoğunlukla
8Bitdo Ultimate 2C öneririm kesinlikle, Ağustosta çıktığından beri kullanıyorum. Gizala satıcısı Amazon üzerinden alabilirsiniz. Servis ve garanti için gün içerisinde Gizalayı arayın detaylı bilgi verirler, Amazon zaten iade/değişim konusunda muhteşem o yüzden ben dert etmezdim. 8. Nesile gerek yok.
Hocam aslında benim için de tam tersi. Xbox ne kadar garanti servisi açısından iyi olsa da kalan kollar da garanti olsun ömür olsun veyahut kalan her özellikte çoktan geride bırakmış durumda xbox kollarını. Gamesir kaleid mesela Xbox lisansı olan kablolu bir kol ve konsollarda da kullanılıyor. Baktığınızda hall effect trigger ve joystick, mekanik tuş takımı, daha geniş uygulama desteği, arka butonlar ile pro kontrolcü olması, yazılımsal da olsa hair trigger modu gibi özellikler varken f710 ile aynı özelliklere sahip xbox kolu bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Ps gamepadinin de tek artısı dediğim gibi pste oynanan oyunlarda haptic feedback ve adaptif trigger kalan oyunlarda xbox kolu ile aynı şey
hocam stok gelirse temudan Machenike G1 Pro alınabilir hall effectten daha iyi deniliyor şahsen aldım kullanıyorum fakat pek fazla gamepad kullanan biri olmadığım için bilemiyorum
hocam stok gelirse temudan Machenike G1 Pro alınabilir hall effectten daha iyi deniliyor şahsen aldım kullanıyorum fakat pek fazla gamepad kullanan biri olmadığım için bilemiyorum
Tmr hall effectten daha iyi bir teknoloji ama bu fiyat bandındaki hall effect kollara göre çok bir şey katmıyor gene de kol, elimde machenike g1 pro da var. Güzel bir kol, bence tam fiyatının hakkını veriyor
Hocam aslında benim için de tam tersi. Xbox ne kadar garanti servisi açısından iyi olsa da kalan kollar da garanti olsun ömür olsun veyahut kalan her özellikte çoktan geride bırakmış durumda xbox kollarını. Gamesir kaleid mesela Xbox lisansı olan kablolu bir kol ve konsollarda da kullanılıyor. Baktığınızda hall effect trigger ve joystick, mekanik tuş takımı, daha geniş uygulama desteği, arka butonlar ile pro kontrolcü olması, yazılımsal da olsa hair trigger modu gibi özellikler varken f710 ile aynı özelliklere sahip xbox kolu bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Ps gamepadinin de tek artısı dediğim gibi pste oynanan oyunlarda haptic feedback ve adaptif trigger kalan oyunlarda xbox kolu ile aynı şey
Belki de önyargimdir farkli marka gamepadlere karsi haklı olabilirsiniz bir sey diyemiyorum xbox gamepad ile bir suru oyun bitirdim üzmedi beni denemek gerek ..
Belki de önyargimdir farkli marka gamepadlere karsi haklı olabilirsiniz bir sey diyemiyorum xbox gamepad ile bir suru oyun bitirdim üzmedi beni denemek gerek ..
Hocam ön yargınızın aslında sebebi bu firmaların bizim ülkemizde ismini tam duyuramamış olması, yurt dışında fazlasıyla bilinen ve tutulan kollar. Gizala reklam veya ürünleri satma konusunda çok fazla iş yapmadığı için aslında tamamen kullanıcı yorumları ile ürünlere yönlendiriliyor insanlar bizde yoksa gayet güzel ürünler. Sonraki kolunuz için bakınacağınızda gamer heaven, gamers tech talk, 128kb gibi kanalları inceleyerek biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz
hocam peki bu iki kol arasında hangisini tercih etmeliyim ? gamesir +1k yı hak ediyor mu ? ayrıca alıcı gözüyle, görünüş olaraktan özellikle 8bitdo'nun renk/stilleri pek bana hitap etmiyor. tercihen siyah bir kol isterim fakat yok ise 8bitdo tarafında daha sade renkler beyaz, yeşil, mavi vb. var mıdır ?