Yardım Gamepad almak neden zor?

Alt tarafı fifa oynıcaz arada da nfs forza. Kaç sayfa forum okudum bir türlü karar vermedim. Bütçe belirleyemiyorum. Boşa para harcamak istemiyorum. Hocam al şu modeli diyeceğiniz ürünleri bekliyorum. Bütçe max 3k taksit varsa üstü de olabilir. Ana odak pc fc oynamak. Forzada çalışmama durumu olmasın yeter. Tepkime süresi de önemli. Gerçek f/p arıyorum.
Cyclone 2 al geç.

Ben gamepad'lerden cok anlayan biri degilim. Once Monster Pusat, sonra ise forumdaki arkadaslarin onermesiyle EasySMX X15 aldim.

Simdi dersen ki memnun musun EasySMX'ten? Monster Pusat cok daha kotu bir model, bir suru olu bolge olmasina ragmen ve EasySMX 15'te hic boyle sorunlar olmamasina ragmen hayir memnun degilim. Neden?

Ergonomisi les, parmagim agrir, elim agrir vs. vs. ivir zivir bir suru sorun. Yok 1000Hz mis, o'ymus bu'ymus, hikaye.

Yerinde olsam, bu kadar butce ayirdiktan sonra Xbox Gamepad'i alir gecerim. Ergonomi daha onemli.

Beğenmemekten ziyade bilgisayar ile düzgün çalışanı bulmak önemli şuanda
bilgisayarda en stabil ve düzgün çalışan Xbox Series 9. Nesil bütçenede uyuyor kalan para ilede şarjlı pil alırsın

evde benim 3 4 tane vardır hiç bir sorun yaşamadım uzun sürede kullanıyoruz.

Cyclone 2 al. Kol koleksiyoncusu ve inceleyicisi olarak favori kolum ve yakın gelecekte değişmez gibi

xbox kol düzeninde
istediğim düzen fakat kol olarak tercihim değil pil derdi ne bu devirde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 al. Kol koleksiyoncusu ve inceleyicisi olarak favori kolum ve yakın gelecekte değişmez gibi
Cyclone 2 yurt dışından almak mümkün mü öyle sayfalar da okudum alabilen oldu mu?

Gale Hall Combo kullanıcısıyım cihaz oyunlarla çok uyumlu stabil çalışıyor gayet kaliteli bir cihaz. Bataryası da büyük şarjı da kolay kolay bitmiyor. 2-3 haftalık deneyimim ama ona göre karar ver.

Var. Cyclone 2 mekanik tuş shooter 3 membran tuş kullanıyor. Cyclone 2 tmr stick shooter 3 hall effect stick kullanıyor. Cyclone 2 Şarj standına sahip shooter 3 değil. Cyclone 2 pc uygulamasına sahip shooter 3 değil. Cyclone 2 ek arka butonlara sahip shooter 3 değil. Aynı zamanda gizala daha iyi bir garanti servisine sahip.
Cyclone 2 ve ATK Battle Axe Pro arasında kaldım sence hangisi daha iyi bir tercih olur. Ana hedefim ea fc ve araba oyunları. Fps oyunları oynamayacağım.

Cyclone 2 ve ATK Battle Axe Pro arasında kaldım sence hangisi daha iyi bir tercih olur. Ana hedefim ea fc ve araba oyunları. Fps oyunları oynamayacağım.
Cyclone 2 alabilirseniz alabileceğiniz en mantıklı kollardan olur. Bahsettiğiniz oyunlar için çok büyük farklar yok lakin. İkisi de güzel performans veriyor yarış oyunlarında. Mekanik tuş hissiyatı cyclone 2'de daha iyi ve mekanik bir dpadi mevcut. Arka butonlar açısından da cyclone 2 daha rahat. Üstüne kaliteli bir pc uygulaması da mevcut. Haricindeki artısı da zaten TMR sticklere sahip olması cyclone 2'nin. Atk'nın artısı ise şekli değişen dpad ve uzatılabilen stickler. İkisi de fiyatının hakkını sonuna kadar veren kollar. Pişman etmezler

Cyclone 2 yurt dışından da alınıyor bu arada. Almak için whatgeek sitesine girip satın alımdan önce add note kısmına tc numaranızı yazmak. İndirim kodu olarak newwg kullanabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra da şu şekilde bir mail atmanız lazım. Atk ile yaklaşık aynı fiyata gelecek bu şekilde. Benim son siparişime vergi çıkmadı bu siteden ama garanti vermiyorum, illa ki çıkmaz diyemem. Çıkarsa ama düşük meblağlarda çıkar. Mail şu

Mail konusu: About my order: sipariş numaranız(başındaki wg ile beraber)
Mail
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Cyclone 2 alabilirseniz alabileceğiniz en mantıklı kollardan olur. Bahsettiğiniz oyunlar için çok büyük farklar yok lakin. İkisi de güzel performans veriyor yarış oyunlarında. Mekanik tuş hissiyatı cyclone 2'de daha iyi ve mekanik bir dpadi mevcut. Arka butonlar açısından da cyclone 2 daha rahat. Üstüne kaliteli bir pc uygulaması da mevcut. Haricindeki artısı da zaten TMR sticklere sahip olması cyclone 2'nin. Atk'nın artısı ise şekli değişen dpad ve uzatılabilen stickler. İkisi de fiyatının hakkını sonuna kadar veren kollar. Pişman etmezler

Cyclone 2 yurt dışından da alınıyor bu arada. Almak için whatgeek sitesine girip satın alımdan önce add note kısmına tc numaranızı yazmak. İndirim kodu olarak newwg kullanabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra da şu şekilde bir mail atmanız lazım. Atk ile yaklaşık aynı fiyata gelecek bu şekilde. Benim son siparişime vergi çıkmadı bu siteden ama garanti vermiyorum, illa ki çıkmaz diyemem. Çıkarsa ama düşük meblağlarda çıkar. Mail şu

Mail konusu: About my order: sipariş numaranız(başındaki wg ile beraber)
Mail
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Çok teşekkürler bu bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri