Neler Yeni

Yardım Gamepad hakkında soru

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Bu gamepadi alıcam.
bu videoya baktım.Android ios pc playstation 4 ve 3 e bağlanılabiliyor.
Videoda pc ye bluetooth ile bağlanamaz ama playstation 4 ün emilatörü var diyor.Bu tam olarak nedir.Benim pc nin anakartı bluetooth desteksiz.Yani bluetooth kullanamıyorum.Çalışırmı?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
PC de kullanacak iseniz ben F710 veya Monster ın gamepadini alırdım. F710 un yanında dongle geliyor onun için ama Monster gamepad ini tam bilmiyorum, eğer gelmediyse 50-60 TL ye TP-Link in dongle ları var.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC de kullanacak iseniz ben F710 veya Monster ın gamepadini alırdım. F710 un yanında dongle geliyor onun için ama Monster gamepad ini tam bilmiyorum, eğer gelmediyse 50-60 TL ye TP-Link in dongle ları var.
hocam bende logitech f710 ztn var yanına baska birsey alcam ve asırı sikayetciyim f710 dan.Beni sorum şu bu ve bu tarz gamepadler için bluetooth şartmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aaa 1 dakika o usb gibi şeyle baglıyoz f710 u o bluetoothmu.Peki bu rushın gamepadi içinde kullanabilirmiyim bunu yada her ikisi içinde aynı anda

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
hocam bende logitech f710 ztn var yanına baska birsey alcam ve asırı sikayetciyim f710 dan.Beni sorum şu bu ve bu tarz gamepadler için bluetooth şartmı?

aaa 1 dakika o usb gibi şeyle baglıyoz f710 u o bluetoothmu.Peki bu rushın gamepadi içinde kullanabilirmiyim bunu yada her ikisi içinde aynı anda
Kullanabilirsin sanırım bilmiyorum.

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda

F710 dan neden şikayetçisin hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Yasu

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Kullanmıyorum fakat bugüne kadar Logitech bir çok ürün kullandım ve bu ürünün de kalitesinden eminim, dediğim gibi tek sıkıntısı galiba bağlantı sorunuydu ama ürün yenilendiyse çözmüş olabilirler. Ben olsam F310 alırdım, kablolu olması gecikmeyi önlüyor bildiğiniz üzere ve daha ucuz.
Uzatma kablosuyla birçok kişi sorunu çözmüş sanırım

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Monsterin gamepadini araştırdınızmı hocam ?

Top Bottom