Neler Yeni

Gamepad kullanımına alışamamak

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
Herkese öncelikle hayırlı forumlar arkadaş.
Ben bundan yaklaşık 10 gün önce monster pusat pro gaming gamapadini satın altım ve bu ilk gamepad deneyimimi (daha öncesinde sadece FIFA ve PES oynadım) arkadaşlar çok zorlanıyorum The witcher 3 oynadım normalde ölüm marşı oynadığım oyunu neredeyse normalde zor oynadım gene kontroller biraz iyiydi gaza gelip spec-ops, dishonered ve the long dark indirip oynamayı denedim fakat okadar zorlandım ki oyunları sinirden sildim artık kolla mı alakalı yoksa sıkıntı mı bende psikolojim bozuldu , adamın birini izliyorum adam apex oynuyor gamepad ile benim klavye ve mouse daki oynayışımdan daha iyi ,varmıdır bunun alışma yolu sizlerde bunu yaşadınız mı antrenman yapılabilecek programı falan varmı ne yapmalıyım

¥usuff

80+ Silver
Ben bundan yaklaşık 10 gün önce monster pusat pro gaming gamapadini satın altım ve bu ilk gamepad deneyimimi (daha öncesinde sadece FIFA ve PES oynadım) arkadaşlar çok zorlanıyorum The witcher 3 oynadım normalde ölüm marşı oynadığım oyunu neredeyse normalde zor oynadım gene kontroller biraz iyiydi gaza gelip spec-ops, dishonered ve the long dark indirip oynamayı denedim fakat okadar zorlandım ki oyunları sinirden sildim artık kolla mı alakalı yoksa sıkıntı mı bende psikolojim bozuldu , adamın birini izliyorum adam apex oynuyor gamepad ile benim klavye ve mouse daki oynayışımdan daha iyi ,varmıdır bunun alışma yolu sizlerde bunu yaşadınız mı antrenman yapılabilecek programı falan varmı ne yapmalıyım
oynaya oynaya alışırsın bendede xbox var biraz oyna alışırsın

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
acil yazma işte.jpg

Dostum herkes öyle gamepad zor alışırsın dediğin adamda kaç yıldır gamepad ile oynuyor moralini bozma

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki arkadaşlar hangi tür oyunları oynamalıyım önerileriniz neler

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peki arkadaşlar hangi tür oyunları oynamalıyım önerileriniz neler
forza 4 de baya iyi oluyor bendede pusat pro var forza 4 oynuyorum crysis oynuyorum eskiden sadece ps4 vardı onda gayet iyi kullanıyodum sonra satıp pc topladım artık bende gampad de zorlanıyorum hassasiyet ayarını elim tam hissedemiyo

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Klavyede bile bu durum aynı ; oynadıkça alışacaksın!

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam dead cells , terraria , starbound , neon abyss gibi temel 2d oyunlarla başlayın 3d ye direkt geçmeyin.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam gamepad kullanımınızı direkt max seviyeye çıkarmak istiyorsanız gidin sekiro : shadow die twice ı oynayın

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
Teşekkür ederim yardımlarınız için biraz daha içim rahatladı gelişince tekrar yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,450
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom