Gamepad kullanımına alışamamak

Wolipex

80+
Reaksiyon skoru
10
Herkese öncelikle hayırlı forumlar arkadaş.
Ben bundan yaklaşık 10 gün önce monster pusat pro gaming gamapadini satın altım ve bu ilk gamepad deneyimimi (daha öncesinde sadece FIFA ve PES oynadım) arkadaşlar çok zorlanıyorum The witcher 3 oynadım normalde ölüm marşı oynadığım oyunu neredeyse normalde zor oynadım gene kontroller biraz iyiydi gaza gelip spec-ops, dishonered ve the long dark indirip oynamayı denedim fakat okadar zorlandım ki oyunları sinirden sildim artık kolla mı alakalı yoksa sıkıntı mı bende psikolojim bozuldu , adamın birini izliyorum adam apex oynuyor gamepad ile benim klavye ve mouse daki oynayışımdan daha iyi ,varmıdır bunun alışma yolu sizlerde bunu yaşadınız mı antrenman yapılabilecek programı falan varmı ne yapmalıyım

Ben bundan yaklaşık 10 gün önce monster pusat pro gaming gamapadini satın altım ve bu ilk gamepad deneyimimi (daha öncesinde sadece FIFA ve PES oynadım) arkadaşlar çok zorlanıyorum The witcher 3 oynadım normalde ölüm marşı oynadığım oyunu neredeyse normalde zor oynadım gene kontroller biraz iyiydi gaza gelip spec-ops, dishonered ve the long dark indirip oynamayı denedim fakat okadar zorlandım ki oyunları sinirden sildim artık kolla mı alakalı yoksa sıkıntı mı bende psikolojim bozuldu , adamın birini izliyorum adam apex oynuyor gamepad ile benim klavye ve mouse daki oynayışımdan daha iyi ,varmıdır bunun alışma yolu sizlerde bunu yaşadınız mı antrenman yapılabilecek programı falan varmı ne yapmalıyım
oynaya oynaya alışırsın bendede xbox var biraz oyna alışırsın

acil yazma işte.jpg

Dostum herkes öyle gamepad zor alışırsın dediğin adamda kaç yıldır gamepad ile oynuyor moralini bozma

Peki arkadaşlar hangi tür oyunları oynamalıyım önerileriniz neler

Peki arkadaşlar hangi tür oyunları oynamalıyım önerileriniz neler
forza 4 de baya iyi oluyor bendede pusat pro var forza 4 oynuyorum crysis oynuyorum eskiden sadece ps4 vardı onda gayet iyi kullanıyodum sonra satıp pc topladım artık bende gampad de zorlanıyorum hassasiyet ayarını elim tam hissedemiyo

Klavyede bile bu durum aynı ; oynadıkça alışacaksın!

Hocam dead cells , terraria , starbound , neon abyss gibi temel 2d oyunlarla başlayın 3d ye direkt geçmeyin.

Hocam gamepad kullanımınızı direkt max seviyeye çıkarmak istiyorsanız gidin sekiro : shadow die twice ı oynayın

Teşekkür ederim yardımlarınız için biraz daha içim rahatladı gelişince tekrar yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,997
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri