GAMEPAD ÖNERİ-TAVSİYE

Aquaman

80+
Reaksiyon skoru
117
Bütçe
2500
Dostlar selamlar

Normal şartlarda Orijinal Sony dualsense ps5 kolu kullanıyorum (Bilgisayardan EAFC25 oynuyorum sadece) bugün kol tuş takılı kalmasından dolayı garantiye gitti. Hem kolsuz kalmayayım hem 2. bir kolum olsun arkadaşım geldiğinde oynayalım diye bu ürünü satın aldım https://www.vatanbilgisayar.com/sno...resimli-ps4-gamepad-joypad-metalic-siyah.html Fakat o kadar kötü bir tasarım yapmışlar ki 10 dakika dayanamadım. Tutuş desen tutulmuyor iki elime de kramplar giriyor hadi biraz dayanayım dedim R1 R2 tuşlarını kullanırken L1 L2 tuşlarına değip onlara da tıklıyordu. 10 dakika sonunda hemen geri kutusuna kaldırdım yarın iade edeceğim. Umarım sorun çıkarmazlar.

Şimdi sizlerden ricam 2. kola yine 6500 TL vermek istemiyorum Buna en iyi alternatifler ne olabilir. bütçe 1500 2500 aralığında olabilir. Konuyu açmadan forumda baya bir gezindim Wraith sitesinden önerilmiş fakat xbox kontrolcülerini veya o tarzda kontrolcü kullanmadım hiç Sadece fifa oynamak için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ps tarzı için fantech revolver 3 veya kablosu sorun olmazsa gamesir tagenaria lite bakın. Eğer xbox tarzı alırım derseniz ucuzdan pahalıya gamepower force, bigbig won aether, gamesir nova 2 lite(yurtdışından kendi sitesinden alırsanız daha mantklı olur veya gizala stokları beklerseniz yine daha mantıklı olur), atk battle axe. Yurt dışı düşünürseniz yt kanalımda gösterdiğim şekilde easysmx x05 pro bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox tarzı ele kullanım açısından daha rahat geliyor bence lakin tamamen tercih meselesi. Rampage, trust vb. markalardan uzak durmanızı öneririm. Kol alırken hall effect ibaresine dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. Aynı zamanda Throne Tactical Combat isimli kola da bakabilirsiniz.

Hocam öncelikle cevap ve açıklamalarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin yazdığınız tüm modelleri not aldım listeme. Sizden bir ricam olacak bu modeller arasından bunları da alabilirsin veya bu modeller arasından en iyi seçenek budur diyebileceğiniz modeli tavsiye ededebilir misiniz acaba.

PS TARZI MODELLER
FANTECH REVOLVER lll (1799 TL)
FANTECH NOVA PRO V2 (2499 TL)
FANTECH NOVA 2 (2299 TL)
XBOX TARZI MODELLER
BİGBİG WON AETHER (1699 TL)
ATK BATTLE AXE (1999 TL)
ATK BATTLE AXE PRO (2799 TL)
GAMESİR NOVE 2 LİTE (2499 TL)
FANTECH SHOOTER lll (1799 TL)

Önceliğim alışkın olduğum PS tarzından yana fakat Yarın Rampage denilen mühendislik harikası! kontrolcüyü iade etmeye gittiğimde raftaki xbox tarzı kolları fiziksel olarak inleyemeye çalışacağım tutuşu kullanımı vesaire test edeceğim. Sizden ricam bu listeden PS TARZI şu modeli XBOX TARZI şu modeli en iyisi diye belirtmeniz iki tarzdan birer seçenek sunarsanız benim için verimli olacaktır.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle cevap ve açıklamalarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin yazdığınız tüm modelleri not aldım listeme. Sizden bir ricam olacak bu modeller arasından bunları da alabilirsin veya bu modeller arasından en iyi seçenek budur diyebileceğiniz modeli tavsiye ededebilir misiniz acaba.

PS TARZI MODELLER
FANTECH NOVA 2 (2299 TL)
XBOX TARZI MODELLER
ATK BATTLE AXE (1999 TL)

Önceliğim alışkın olduğum PS tarzından yana fakat Yarın Rampage denilen mühendislik harikası! kontrolcüyü iade etmeye gittiğimde raftaki xbox tarzı kolları fiziksel olarak inleyemeye çalışacağım tutuşu kullanımı vesaire test edeceğim. Sizden ricam bu listeden PS TARZI şu modeli XBOX TARZI şu modeli en iyisi diye belirtmeniz iki tarzdan birer seçenek sunarsanız benim için verimli olacaktır.
Hocam arkadaşa yazmışsınız atlamış gibi oldum ancak xbox tarzı modellere yönelirseniz atk battle axe pro ya bakabilirsiniz gerçekten iyi bir gamepad

Hocam arkadaşa yazmışsınız atlamış gibi oldum ancak xbox tarzı modellere yönelirseniz atk battle axe pro ya bakabilirsiniz gerçekten iyi bir gamepad
Estafurullah hocam ne demek gelip zahmet edip yazıyorsunuz benim için mutluluktur. Aldım notumu hocam yarın biraz xbox kontrolcülerini inceleyim fizikselde bakalım nasıl.

Hocam birde ben PS kontrolcüsünde yönlendirmek için analog yön tuşlarını kullanıyorum joystick kısmını kullanmıyorum bu xbox kontrolcüsünde nasıl oluyor.

Estafurullah hocam ne demek gelip zahmet edip yazıyorsunuz benim için mutluluktur. Aldım notumu hocam yarın biraz xbox kontrolcülerini inceleyim fizikselde bakalım nasıl.

Hocam birde ben PS kontrolcüsünde yönlendirmek için analog yön tuşlarını kullanıyorum joystick kısmını kullanmıyorum bu xbox kontrolcüsünde nasıl oluyor.
Hocam siz yön tuşlarına(d pad) geçmek için oyun içinden mi ayar yapıyorsunuz?

Nova 2 lite

PS TARZI MODELLER
FANTECH NOVA 2 (2299 TL)
XBOX TARZI MODELLER
ATK BATTLE AXE (1999 TL)

Hocam normalde zaten playstation kolu kullandığınız için uyumluluk sorunlarını gidermeyi bildiğinizi düşünerek fantech nova 2 veya hiç uygulamayla uğraşmam derseniz de revolver 3 almanızı öneririm ps tarzında.
Xbox tarzında ise atk battle axe pro hepsinden (ps dahil) daha iyi olup aralarında en çok memnun edecek olan o. Daha sonrasında gamesir nova 2 lite geliyor. Nova 2 lite pc uygulaması sayesinde çok büyük avantajda diğerlerine göre.

Geri