federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,092
Bilgim yok ben mastercard ile alışveriş yapmıştım.Discover acaba bizim troy kartları da kapsıyor mu gerçekten bir meraklandım şimdi. Deneyen var mı?
Bilgim yok ben mastercard ile alışveriş yapmıştım.Discover acaba bizim troy kartları da kapsıyor mu gerçekten bir meraklandım şimdi. Deneyen var mı?
Ben defalarca denedim hocam başka kartlarla olmuyor.Alıntıyı görüntüle
Bu seçeneği seçtiniz mi
Troyu kapsamıyor. Troy ile yurt dışı alışveriş yapamadım hiçDiscover acaba bizim troy kartları da kapsıyor mu gerçekten bir meraklandım şimdi. Deneyen var mı?
Bu seçenekten olmuyor hocam, yalnızca paypal ile işlem yapılıyor sanırım, @MUKAN hocam geri dönüş yaptıklarında bilgilendirirseniz mutlu oluruz. Aknes te 8bitdo ürünleri uygun görünüyorAlıntıyı görüntüle
Bu seçeneği seçtiniz mi
Discover şemalı troy kartlarda geçiyormuş galiba. Çoğumuzda düz troy vardır ama muhtemelen.Troyu kapsamıyor. Troy ile yurt dışı alışveriş yapamadım hiç
Olur hocam.Bu seçenekten olmuyor hocam, yalnızca paypal ile işlem yapılıyor sanırım, @MUKAN hocam geri dönüş yaptıklarında bilgilendirirseniz mutlu oluruz. Aknes te 8bitdo ürünleri uygun görünüyor
Olumsuz.Bu seçenekten olmuyor hocam, yalnızca paypal ile işlem yapılıyor sanırım, @MUKAN hocam geri dönüş yaptıklarında bilgilendirirseniz mutlu oluruz. Aknes te 8bitdo ürünleri uygun görünüyor
xbox tarzı bir şey istiyorsanBana önerebileceğiniz bilgisayarda kullanmak için bir gamepad var mı fiyatı absürt olmasın hemen bozulmasın yeter
Discover acaba bizim troy kartları da kapsıyor mu gerçekten bir meraklandım şimdi. Deneyen var mı?