Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 300
FH5 için 2. elde olur ,gamepad önerir misiniz?
FH5 için 2. elde olur ,gamepad önerir misiniz?
Hocam peki 2. el xbox one kolları nasıldır alınır mı ? Bütçemi 200 kadar arttırsam.Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam ps4 kolları her pc oyunuyla entegre mi peki ?PS4 Uyumlu Gamepad Joystick V2 Yeni Nesil Oyun Kolu Fiyatları ve Özellikleri
PS4 Uyumlu Gamepad Joystick V2 Yeni Nesil Oyun Kolu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
hocam pcye samsung sarj aleti ile bağlarsanız oluyor galiba araştırınhocam ps4 kolları her pc oyunuyla entegre mi peki ?
oluyorsa sıkıntı yok her oyunda çalışcaksa bunu alırım.Moderatör f310 önermiş ondan iyi midir?hocam pcye samsung sarj aleti ile bağlarsanız oluyor galiba araştırın
araştırın bence bilmiyorum ama ps4 sony hocam ben 4 yıldır kullanıyorum sorun görmedim hiçoluyorsa sıkıntı yok her oyunda çalışcaksa bunu alırım.Moderatör f310 önermiş ondan iyi midir?
benim ps4 kolunu ben pcde mortal fifa22 nba2k21 oynadım sorun görmdimoluyorsa sıkıntı yok her oyunda çalışcaksa bunu alırım.Moderatör f310 önermiş ondan iyi midir?
hocam orjinal değil bu attığınız kaliteli çakma. O yüzden soruyorum zaten.araştırın bence bilmiyorum ama ps4 sony hocam ben 4 yıldır kullanıyorum sorun görmedim hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim ps4 kolunu ben pcde mortal fifa22 nba2k21 oynadım sorun görmdim
orjinal bulayım hocamhocam orjinal değil bu attığınız kaliteli çakma. O yüzden soruyorum zaten.
500 den aşşağı değildir ya.orjinal bulayım hocam
öyle yapıcam teşekkürler yardım için.orjinali 1k dan başlıyor siz en iyisi üstteki F310u alın