Snopy Rampage sg-r218 kullanıyorum tetik tuşları hassaslığı çok iyi özellikle yarış oyunlarında gaz fren kullanma. Çift Titreşimli titreşim geri dönüşü ayarlanabiliyor. Kutudan cd çıkıyor driver için ama internette de var. X input ile tak çalıştır özelliği var. 10TL'lik aparat ile telefona da bağlanabiliyor. Terletmiyor. Kullanışlı kolay ve ele güzel oturuyor.S.a beyler gamepad istiyorum 2 tane.
Max. 270₺ belki esneyebilir.
2 tane istiyorum. (Tane fiyatı 270₺)
2. el veya sıfır.
Ne kadardır sizde ?Snopy Rampage sg-r218 kullanıyorum tetik tuşları hassaslığı çok iyi özellikle yarış oyunlarında gaz fren kullanma. Çift Titreşimli titreşim geri dönüşü ayarlanabiliyor. Kutudan cd çıkıyor driver için ama internette de var. X input ile tak çalıştır özelliği var. 10TL'lik aparat ile telefona da bağlanabiliyor. Terletmiyor. Kullanışlı kolay ve ele güzel oturuyor.
F310 mı SG-R218 mi?F710 bulursan onu al yada f310 al
Snopy Rampage sg-r218 kullanıyorum tetik tuşları hassaslığı çok iyi özellikle yarış oyunlarında gaz fren kullanma. Çift Titreşimli titreşim geri dönüşü ayarlanabiliyor. Kutudan cd çıkıyor driver için ama internette de var. X input ile tak çalıştır özelliği var. 10TL'lik aparat ile telefona da bağlanabiliyor. Terletmiyor. Kullanışlı kolay ve ele güzel oturuyor.
f310 benceF310 mı SG-R218 mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 TL civarına bulunabiliyor ben 2 yıldır kullanıyorum 110'a filan almıştım hiçbir sıkıntısı olmadıNe kadardır sizde ?
Ben F310 tasarımını ve ele oturuşunu pek sevmedim elde birkaç saat tutulamıyor gibi oldu bendeF310 mı SG-R218 mi?
Mesaj otomatik birleştirildi: