GamePad Önerisi 300 TL

SpeedCar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,253
Bütçe
270
S.a beyler gamepad istiyorum 2 tane.
Max. 270₺ belki esneyebilir.
2 tane istiyorum. (Tane fiyatı 270₺)
2. el veya sıfır.

S.a beyler gamepad istiyorum 2 tane.
Max. 270₺ belki esneyebilir.
2 tane istiyorum. (Tane fiyatı 270₺)
2. el veya sıfır.
Snopy Rampage sg-r218 kullanıyorum tetik tuşları hassaslığı çok iyi özellikle yarış oyunlarında gaz fren kullanma. Çift Titreşimli titreşim geri dönüşü ayarlanabiliyor. Kutudan cd çıkıyor driver için ama internette de var. X input ile tak çalıştır özelliği var. 10TL'lik aparat ile telefona da bağlanabiliyor. Terletmiyor. Kullanışlı kolay ve ele güzel oturuyor.

Snopy Rampage sg-r218 kullanıyorum tetik tuşları hassaslığı çok iyi özellikle yarış oyunlarında gaz fren kullanma. Çift Titreşimli titreşim geri dönüşü ayarlanabiliyor. Kutudan cd çıkıyor driver için ama internette de var. X input ile tak çalıştır özelliği var. 10TL'lik aparat ile telefona da bağlanabiliyor. Terletmiyor. Kullanışlı kolay ve ele güzel oturuyor.
Ne kadardır sizde ?

F710 bulursan onu al yada f310 al

F710 bulursan onu al yada f310 al
F310 mı SG-R218 mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadardır sizde ?
200 TL civarına bulunabiliyor ben 2 yıldır kullanıyorum 110'a filan almıştım hiçbir sıkıntısı olmadı

F310 mı SG-R218 mi?
Ben F310 tasarımını ve ele oturuşunu pek sevmedim elde birkaç saat tutulamıyor gibi oldu bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri