F310Dostlar bu fiyat bandında gamepad önerebilir misiniz. Genel olarak hikaye tabanlı oyunlar, ets2, fifa22 ve gta 5 için istiyorum.
Evet hocam direk görüyor bende 710 var oyuna girer girmez mouse veya klavyeye basarsam direk klavyeye gamepadde bir tuşa basarsam otomatik gamepadde geçiyor.Buda aynıdır Logitech sonuçtaBu kolu taktığımda steam veya oyunlar falan direkt görüyor mu? Daha önce hep ucuz gamepadler kullandım onları görmüyodu steam.
F310 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır bir sıkıntısını görmedim. Oynadığım bütün oyunlarda kolu hemen algıladı, sadece arkadaki tuşları bazı oyunlarda sıkıntı oluyor hemen parmağın gitmiyor ama forzada falan gaz verirken güzel.
F310 bütçedeki en iyi seçenek. Ben de 3-4 ay önce aldım. Halâ kullanıyorum, memnunum. Şu ana kadar oynadığım her oyun direkt algıladı; herhangi bir uygulama, kurulum veya ayar istemiyor. Ortadaki Logitech tuşu ile de xbox game barı açabiliyorsunuz.
Sizce almışken f710 mu almalıyım yoksa f310 bana yeter mi?Evet hocam direk görüyor bende 710 var oyuna girer girmez mouse veya klavyeye basarsam direk klavyeye gamepadde bir tuşa basarsam otomatik gamepadde geçiyor.Buda aynıdır Logitech sonuçta
f710 daha uzun götürür kablo sorunu olmadığındanSizce almışken f710 mu almalıyım yoksa f310 bana yeter mi?
Replika dualshock4 alabilirsin bu f710 falan kaç senelik gameped elde tutuşu rahatlığı falanda iyi değil bence replika dualshock4 alDostlar bu fiyat bandında gamepad önerebilir misiniz. Genel olarak hikaye tabanlı oyunlar, ets2, fifa22 ve gta 5 için istiyorum.
F710 almanı öneririm. Yaklaşık 6 7 sene önce almıştım 5. Senesinde bozuldu. Yine aynı gamepad den aldım. Bence gerçekten güzel bir gamepad.Sizce almışken f710 mu almalıyım yoksa f310 bana yeter mi?
Yeter hocamSizce almışken f710 mu almalıyım yoksa f310 bana yeter mi?