Neler Yeni

Gamepad Önerisi 450-500TL

ynsmr_cgn

80+
Bütçe
500
Dostlar bu fiyat bandında gamepad önerebilir misiniz. Genel olarak hikaye tabanlı oyunlar, ets2, fifa22 ve gta 5 için istiyorum.

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Bu kolu taktığımda steam veya oyunlar falan direkt görüyor mu? Daha önce hep ucuz gamepadler kullandım onları görmüyodu steam.
Evet hocam direk görüyor bende 710 var oyuna girer girmez mouse veya klavyeye basarsam direk klavyeye gamepadde bir tuşa basarsam otomatik gamepadde geçiyor.Buda aynıdır Logitech sonuçta

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Doğukan Yazıcı
F310 bütçedeki en iyi seçenek. Ben de 3-4 ay önce aldım. Halâ kullanıyorum, memnunum. Şu ana kadar oynadığım her oyun direkt algıladı; herhangi bir uygulama, kurulum veya ayar istemiyor. Ortadaki Logitech tuşu ile de xbox game barı açabiliyorsunuz.

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Yüksek ihtimal onu alacağım o zaman. Bide son olarak ben o kolu usb-typce c dönüştürücüsü ile telefona bağlarsam telefonda da kullanabilir miyim? Olmasada olur ama telefonda da yine oyun oynuyorum merak ettim.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
F310 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır bir sıkıntısını görmedim. Oynadığım bütün oyunlarda kolu hemen algıladı, sadece arkadaki tuşları bazı oyunlarda sıkıntı oluyor hemen parmağın gitmiyor ama forzada falan gaz verirken güzel.

ynsmr_cgn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F310 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır bir sıkıntısını görmedim. Oynadığım bütün oyunlarda kolu hemen algıladı, sadece arkadaki tuşları bazı oyunlarda sıkıntı oluyor hemen parmağın gitmiyor ama forzada falan gaz verirken güzel.
F310 bütçedeki en iyi seçenek. Ben de 3-4 ay önce aldım. Halâ kullanıyorum, memnunum. Şu ana kadar oynadığım her oyun direkt algıladı; herhangi bir uygulama, kurulum veya ayar istemiyor. Ortadaki Logitech tuşu ile de xbox game barı açabiliyorsunuz.
Evet hocam direk görüyor bende 710 var oyuna girer girmez mouse veya klavyeye basarsam direk klavyeye gamepadde bir tuşa basarsam otomatik gamepadde geçiyor.Buda aynıdır Logitech sonuçta
Sizce almışken f710 mu almalıyım yoksa f310 bana yeter mi?

halitxct

80+ Silver
Dostlar bu fiyat bandında gamepad önerebilir misiniz. Genel olarak hikaye tabanlı oyunlar, ets2, fifa22 ve gta 5 için istiyorum.
Replika dualshock4 alabilirsin bu f710 falan kaç senelik gameped elde tutuşu rahatlığı falanda iyi değil bence replika dualshock4 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,695
Üyeler
167,182
Son üye
MembaTear
Top Bottom