TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Max 100-120 TL
PEs2021 ve forza horizon 4 icin
f310 alınMax 100-120 TL
Bunu almanı tavsiye ederim şu anda kullanıyorum. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İnceleme - Rampage SG-R218 İncelemesi
Rampage SG-R218 Görünüşü Xbox, tuş dizilimi PS stilinde olan f/p bir gamepaddir. Görünüşü bana göre hoş bir gamepad, Tuşlarında PS gibi kare üçgen daire ya da Xbox gibi X B A değilde V L Y S yazması sanki özel bir gamepadmiş gibi hissettiriyor. Tabii oyunlarda xbox gamepadi takmışsınız gibi Y...forum.donanimarsivi.com
Akakçe dışında daha uygun fiyata var mıdır emin değilim de... F310 da şuan pek iyi fiyatlarda değil.f310 alın
O bütçede en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan alınmaz fiyatıını haketmiyor
100-120 arası demiş f310 200tl üstündef310 alın
O bütçede en iyisi
Şuan alınmaz fiyatıını haketmiyor
Çok özür dilerim100-120 arası demiş f310 200tl üstünde
Ben aliexpressten aldım ama gelmeden yorum yapamam o yüzden bilmiyorum.
Knk linkteki 134 tl o nu mu almalıyım yoksa bunu muBunu almanı tavsiye ederim şu anda kullanıyorum. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R218 XBOX PS3/PC X INPUT USB 1.8M JOYPAD(KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İnceleme - Rampage SG-R218 İncelemesi
Rampage SG-R218 Görünüşü Xbox, tuş dizilimi PS stilinde olan f/p bir gamepaddir. Görünüşü bana göre hoş bir gamepad, Tuşlarında PS gibi kare üçgen daire ya da Xbox gibi X B A değilde V L Y S yazması sanki özel bir gamepadmiş gibi hissettiriyor. Tabii oyunlarda xbox gamepadi takmışsınız gibi Y...forum.donanimarsivi.com
Hocam İtopyada İndirimdeyken F310'u 180 TL'ye aldım 2 hafta önceKnk linkteki 134 TL o nu mu almalıyım yoksa bunu mu
https://www.itopya.com/snopy-rampage-sg-r360-siyah-xbox-360-gamepad/
Budq 140 TL
Attığınız gamepad hakkında bir fikrim yok. Ama BENCE SG-R218 almak daha mantıklı. Çünkü kullanıyorum ve memnunum.Knk linkteki 134 TL o nu mu almalıyım yoksa bunu mu
https://www.itopya.com/snopy-rampage-sg-r360-siyah-xbox-360-gamepad/
Budq 140 TL
Hala kullaniyorsunuz heralde tus basmama sorunu felan oldumu ve araba yarislari oynanirmi forza horizon 4 felanAttığınız gamepad hakkında bir fikrim yok. Ama BENCE SG-R218 almak daha mantıklı. Çünkü kullanıyorum ve memnunum.
Forza Horizon 4 indiriyorum şuan. Öğlene doğru deneyip sonuçlarını paylaşacağım. Diğer oyunlarda öyle bir sorun yaşamadım.Hala kullaniyorsunuz heralde tus basmama sorunu felan oldumu ve araba yarislari oynanirmi forza horizon 4 felan