peki xbox pille mi çalışıyor yoksa sarjlı mı bazı yorumlarda sarjını kablosunu vs kendiniz alıyorsunuz diyenler olmuşta ?F710 ve Xbox kontrolcüsü var bende . Bütçe yeterliyse kesinlikle Xbox kontrolcüsü öneririm.
Pille ve type c kablo ile çalışıyor . Pilsiz sadece kablo ile bağladım öyle de çalışıyor sıkıntı olmadı. Ayrıca şarj istasyonları satılıyor ama bende Duracell'in şarj cihazı ve pilleri var bittikçe şarj edip değiştiriyorum .peki xbox pille mi çalışıyor yoksa sarjlı mı bazı yorumlarda sarjını kablosunu vs kendiniz alıyorsunuz diyenler olmuşta ?
kaç mah ile kullanıyorsun ?Pille ve type c kablo ile çalışıyor . Pilsiz sadece kablo ile bağladım öyle de çalışıyor sıkıntı olmadı. Ayrıca şarj istasyonları satılıyor ama bende Duracell'in şarj cihazı ve pilleri var bittikçe şarj edip değiştiriyorum .
1300 mahkaç mah ile kullanıyorsun ?
bilgilendirmelerin için teşekkür ederim1300 mah
Gfn de de windows pc de de xbox sorunsuz çalışıyor. Dualsense PlayStation özel kolu olduğu için uyumluluk sorunları var. Dualsense alırsan bazı oyunlarda kullanamazsın. Pc de en azından uygulama yükleyerek kullanılıyor. Tv de onuda yapamazsın. O yüzden xbox daha iyi bir seçenekMerhaba arkadaşlar, hiç kimse PS5 Gamepad’lerden bahsetmiyor çoğu yerde. Genelde XBOX Gamepad'lerinin tavsiye edilmesinin özel bi nedeni var mı acaba? PS5 Gamepad'leri WEBOS işletim sistemi için uygun değil mi? Normalde teknik özellik olarak daha iyi gibiler sanki.
Monster clutch gamepad, LG TV ile uyumlu olur mu? Tavsiye eder misiniz?Monster gamepad'e bir göz atabilirsiniz bende eski sürümü var gayet rahat kullanıyorum xbox one s kolu olarak görünüyor zaten